Honden ter Adoptie

 

Belgium-round De honden die reeds in Belgie zijn, verblijven in afwachting van een 'Gouden Mandje', tijdelijk in een opvanggezin. Het opvanggezin laat de hond wennen aan een huiselijke situatie en begint reeds actief met de socialisatie.
   
Spain-round De honden die nog in Spanje zijn, verblijven in 1 van de asielen waar GAE mee samenwerkt. Ook van onze partners ter plaatse krijgen wij goede informatie en de meeste honden worden tevens getest in hun omgang met katten. Rechtstreekse adoptie uit Spanje via Galgo Aid is mogelijk. 

Graag vragen wij extra aandacht voor :

 • De oudere honden : ze hebben meestal een stabiel karakter, zijn rustig en kalm binnenshuis (soms nog speels buitenshuis) en vooral, ze zijn zeer dankbaar dat ze eindelijk een goed leven krijgen en tonen vaak een grote 'will to please'. Een gezonde windhond kan makkelijk de leeftijd van 12-14 jaar bereiken. Het is een fabeltje dat u een oudere hond niets meer kan aanleren of afleren !
 • De zwarte honden : het is een raadsel waarom onze mooie zwarte pareltjes soms langer op een Gouden Mandje moeten wachten, maar het is wel zo.
 • De reutjes : het is een fabeltje dat reutjes dominanter zijn dan teefjes of moeilijker zindelijk te maken zijn. Ook onze reutjes moeten vaak langer wachten op hun Gouden Mandje, geheel onterecht !


De meeste honden komen zonder chip binnen in het asiel en op basis van hun tanden, vacht en activiteit wordt de leeftijd geschat door de dierenarts ter plaatse. Al onze honden onder de rubriek 'honden ter adoptie' zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.

Tristan

op . Gepost in Spanje

 

 

Knop reeds interesse
Tristan
een mooie beige bruine Galgo reu van bijna 2 jaartjes jong , achtergelaten door de jager bij het asiel. Hij neemt bij aanvang een afwachtende houding aan bij mensen die hij voor het eerst ziet, een lieverd eens hij je beter leert kennen. Hij is sociaal in omgang met de andere honden van het asiel, met de katten van het asiel was de kennismaking ook perfect.

Intussen wat meer nieuws over Tristan. Hij heeft de klik gemaakt met zijn opvangmama, maar dat heeft even geduurd... Hij begint stilletjesaan meer vertrouwen te krijgen in haar en de nieuwe omgeving. Buiten kan zij hem aanraken/strelen, binnen heeft hij nog wat schrik en kijkt spreekwoordelijk de kat uit de boom😉

De eerste dagen had hij heftige drang om te ontsnappen, zelfs geprobeerd om de draad door te bijten. Maar dit gedrag is intussen helemaal verdwenen. Eenmaal hij de boel een beetje vertrouwt, dan "vindt hij zijn rust". Hij heeft een andere hond nodig om mee te kunnen spelen en zich aan op te trekken.

Hij is dan misschien wel angstig, maar deugnieterij zit er meer als genoeg in hoor... Een vb: in opvang heeft hij al enkele keren het wasrekje meegemaakt ... Weg sokken 😆 Hij is van dag 1 zindelijk en is binnen rustig als hij zijn energie heeft kwijt kunnen spelen. 

     
Beschikbaar-Belgie

 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
240 euro  (inclusief chip, inentingen,castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptie voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : PAAR UUR
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

 • Sponsor-Galguino
 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

 • Sponsor-DCM
 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-Doggyshop