Projecten

Onze doelstelling is niet enkel adoptiebemiddeling, maar tevens het ondersteunen van de asielen in Spanje waar we mee samenwerken om de situatie ter plaatse te verbeteren !   De dagelijkse levensomstandigheden verbeteren van de honden die in de asielen verblijven, waarvan sommigen zelfs hun hele leven omdat ze niet plaatsbaar zijn door hun zware verleden.  Ondersteuning door middel van hulpgoederen, aankoop van voeding of medicatie ter plaatse alsook financiele ondersteuning voor specifieke projecten ter verbetering van de accomodatie.

Projecten 2010

Geschreven door 3sens op . Gepost in Projecten

FRONTEen overzicht van de Projecten van 2010

Februari 2010

In februari had Kimba met watersnood te kampen. Dankzij de oproep op ons blog werd er door jullie in totaal 150 euro overgemaakt.

Tevens had Kimba ons gemeld dat ze niet voldoende transportkooien hadden om de honden te vervoeren (met het vliegtuig). Zodoende heeft Galgo Aid Europe vzw 500 euro overgemaakt waarvan Kimba 3 grote nieuwe transportkooien gekocht heeft.

Tevens hebben wij voor 250 euro, verschillende grote en medium plastieken manden gekocht die tegelijkertijd met een aantal ingezamelde manden in mei bij Kimba afgeleverd werden.

Warm onze hondjes op

Geschreven door 3sens op . Gepost in Projecten

FRONTS.O.S : Geef hen een warme winter

De tijd vliegt en voor we het weten staat de winter weer voor de deur. Onze eigen galgo en podenco kindjes zullen waarschijnlijk weer mooie, nieuwe en warme jasjes krijgen om de koude te trotseren.

Maar ook in Spanje kan het heel koud zijn tijdens de winter. Daarom willen we nu al beginnen met het maken van warme jasjes voor de honden die nog in de asielen in Spanje verblijven. Want ... vroeg begonnen, is half gewonnen !

Hoe kan u ons helpen ?

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

  • Sponsor-Galguino
  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

  • Sponsor-DCM
  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-Doggyshop