Wandeling Hever september

Geschreven door Daniel op . Gepost in Wandelingen

Zondag 16 september ... Galgo Aid Europe met HS Kyon... On The Move

Mini-Affiche-Wandeling-Boortmeerbeek

We gaan, in een organisatie in samenwerking met hondenschool Kyon, terug naar de locatie van onze viering van 10 jaar GAE. We hopen evenwel dat de weergoden ons de voorafgaande dagen en de dag van de wandeling gunstiger gezind zijn zodoende dat het ideale parcours nu bewandelbaar is. De wandeling zal, gelet op de aanwezigheid van voldoende aanbod,  een iets ander traject volgen dan 2 jaar geleden.
Het zal een wandeling met groot concept zijn, dus we zullen hier ook terug voor de nodige voeding na de wandeling garant staan. Bovendien hebben we een aantal andere verkoopstanden uitgenodigd op het plein voor de zaal. Dit plein zal ook terug verkeersvrij zijn.

De parkings in de onmiddellijke omgeving zullen ook terug bewegwijzerd zijn.

Boortmeerbeek is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt rond de 12.000 inwoners en ligt in de landstreek Dijleland en in de Brabantse Kempen. Het natuurgebied is gelegen in de vallei van de Dijle. Pikhakendonk bestaat voornamelijk uit extensief beheerde weiden en lange hagen van meidoorn en sleedoorn. De naam van het gebied verwijst naar de aanwezigheid van deze struiken. Echt een mooi stukje natuur !  
We gaan wandelen in het natuurgebied Pikhakendonk via de Pikhankendonk en de 2-Torensroute. Voor wie er vorige keer bij was, het zal niet dezelfde wandeling zijn, maar een variatie met andere paden en via andere locaties en drankstop.

16 september, wordt een dag om niet te missen, zoveel is zeker, meer info volgt !

Wees erbij !

 

 

HS Kyon

Wandeling-Boortmeerbeek

Wandeling Zerkegem

Geschreven door 3sens op . Gepost in Wandelingen

Affiche-Zerkegem-SmallZondag 24 april... Galgo Aid Europe ... On The Move... en deze keer trekken we naar Zerkegem.

 

 

Zerkegem is een dorp in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van Jabbeke. 

Zerkegem ligt op de overgang tussen de De Polders in het noorden en de Zandstreek in het zuiden. De natuur is heel landelijk met veel velden en akkers, dus ideaal voor een prachtige wandeling.

 

 klik om te vergroten

Wandeling-Jabbeke

 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

  • Sponsor-Galguino
  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

  • Sponsor-DCM
  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-Doggyshop