Wandeling De Panne (2012)

Geschreven door 3sens op . Gepost in Wandelingen

KRANTENARTIKELRambo's Bende & Galgo Aid Europe vzw
ZONDAG 24 juni 2012 in De Panne

We hadden het al vernomen ... Rambo's Bende, das een Toffe bende ! En ja hoor, wij kunnen dan unaniem beamen want niemand minder dan Rambo's Bende heeft een FANTASTISCHE wandeling georganiseerd ten voordele van GAE. Een wandeling organiseren voor een grote groep mensen en een nog grotere groep viervoeters ... het is niet evident. Zo moet de zaal groot genoeg zijn want in ons Belgenlandje kan het altijd regenen, na de wandeling hebben we honger, dus we houden er wel van als er een 'hapje' voorzien wordt ... En uiteraard, het allerbelangrijkste, een goed uitgestippelde en mooie wandelroute. Aan dit alles werd meer dan voldaan in De Panne. Het was een prachtige dag, een mooie route door de duinen en lekkere BBQ. Op het einde van de wandeling overhandigden Ronny en Franky van Rambo's Bende aan Galgo Aid de opbrengst van de wandeling nl 1100 Euro !! Een supertof initiatief van een supertoffe bende waarvoor wij zeer dankbaar zijn (en waarvan we hopen dat het voor herhaling vatbaar is :-)) De hele dag werden we geholpen en bediend met de glimlach en voor een keertje konden onze vrijwilligers zelf eens 'genieten' ipv te werken, met dank aan iedereen van Rambo's Bende !

Onze hondjes ter adoptie (foto's Luna en Zeta) mochten ook gezien worden, dankzij de mooie nieuwe groene 'ter adoptie' sjaaltjes gemaakt door 'ons Jeanine'ke' ! Uiteraard mochten ook alle andere viervoetertje gezien en gefotografeerd worden, schatjes zijn het, allemaal, stuk voor stuk.

Onze hondjes komen altijd op de eerste plaats, staan altijd in de belangstelling ! Maar uiteraard zijn wij ook heel dankbaar dat er zoveel adoptanten en vrijwilligers mee komen wandelen zodat we ervaringen kunnen uitwisselen en van mekaars gezelschap kunnen genieten. Bij deze ... enkele sfeerbeelden


Meer foto's vindt u terug op onze GAE Fotosite. U kan tevens foto's van uzelf of uw honden opvragen bij Daniel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bedanken Gwen, Griet en Daniel voor de prachtige foto's !
Wandeling Bilzen (2011)

Geschreven door 3sens op . Gepost in Wandelingen

Zondag 6 november was het weer zover, een toffe ontspannende wandeling met onze leden, adoptanten, kennissen en vrijwilligers. De weergoden waren ons wederom goed gezind, het was fantastisch wandelweer en er was een mooie opkomst met ongeveer 150 inschrijvingen en 2 of 3 keer zoveel hondjes !

De wandeling vertrok om 13.30 u stipt, doorheen landelijk gebied met mooie velden vol met bloemen, mais, tomaten enz. De koeien die dachten er het hunne van ... en sommigen kwamen letterlijk en figuurlijk een kijkje nemen naar al die rare wezens die voorbijkwamen :-)

Er werden tijdens de fotoshoot weer prachtige foto's gemaakt door Daniel, onze eigen GAE fotograaf.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was en aan iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt. 

Onderaan, een zeer kleine selectie van enkele foto's :-)

Het was weer fantastisch om zoveel adoptanten en gelukkige hondjes terug te zien. Bedankt dat jullie erbij waren en tot in Poppel volgend jaar !

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

  • Sponsor-Galguino
  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

  • Sponsor-DCM
  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-Doggyshop