Mogen we jullie Polaca voorstellen?! 
Zij is een witte Galga met zwarte vlekjes en ongeveer 5 jaar jong. Al van in het begin dat ze bij ons in opvang is, heeft ze zich goed aangepast. Al is ze nog een beetje wantrouwig, zeker naar mannen toe.

Buiten spelen en rondlopen doet ze heel graag, en nadien geniet ze van een welverdiende rust door lekker languit te gaan liggen. Wandelen doet ze supergraag en ze loopt mooi mee aan de leiband.
Als ze andere honden ziet is ze uiteraard nieuwsgierig, bij sommige honden reageert ze anders dan anders. Ze blaft soms eerder uit onzekerheid. Kennismaken met vreemde mensen loopt ook goed.

Ze houdt van knuffels en gestreeld worden eens ze je wat beter kent.
Voor het slapengaan gaat ze nog een plasje maken, niet altijd met evenveel enthousiasme om uit haar warme plekje te komen 😊 ‘s Nachts ligt ze mooi op haar vaste plaats in de zetel te slapen.
Ze heeft ondertussen al in de auto meegereden. Geen noemenswaardige problemen. Het jachtinstinct blijft er natuurlijk wel altijd inzitten als ze een konijn of eekhoorntje ziet op haar wandeling.

Ze is al verschillende keren met onze eigen hond meerdere uren alleen thuis gebleven. Niets kapotgebeten of overhoop gehaald.
Terwijl we aan het eten zijn, komt ze eens kijken uit nieuwsgierigheid. Ze is uiteraard wel geïnteresseerd als er onbewaakt een lekker hap op het aanrecht blijft staan. Dat zet je dan beter iets verder weg van haar.

Op het ogenblik blijkt dat ze vooral onzeker is naar mannen toe, dit heeft zeker en vast met het verleden te maken. Hoofddeksels brengen haar een beetje van haar melk, mannen zijn nog een moeilijke voor haar met momenten, maar kan jij als man je mannetje staan en leiding geven aan haar… dan ben jij het perfecte baasje. De partner naast je zijde, neemt Polaca er met liefde en plezier bij.

Vergeet ook zeker en vast niet om hieronder onze adoptieprocedure en voorwaarden te lezen.

Karaktereigenschappen

Kinderen < 6 jaar? onbekend
Kinderen < 14 jaar? ja
Katten OK, MAAR JACHTINSTINCT
Ander honden ja
Alleen zijn paar uur
Auto ja
Zindelijk ja

Adoptiebedrag: € 320 (incl. chip, inentingen, sterilisatie, Europees paspoort en registratie)

Belangrijk

Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien u in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.