Beau vertelt over zijn nieuwe broertje Atilla

Gepost in Adoptieverhalen

Atilla2Hoi iedereen, hier ben ik weer de Nico euh nee nee, ik heet Beau nu ;-)

Intussen ben ik bijna 10 maanden hier in Belgie en ik heb het erg naar mijn zin. Mijn baasjes zijn zo tevreden over mij en vonden dan ook dat het tijd werd voor een extra knuffelvriendje voor hen en mij. Nu hebben ze toch wel een bruine "Pigglie Wigglie" geadopteerd zeker ?

Ze hadden hem gezien op de website van Galgo Aid Europe (waar ik ook van kom he) en waren direct verkocht toen ze zijn snuit zagen. Zijn naam is Atilla en hij komt van het asiel van Kimba te Chiclana.

 

Maar vooraleer hij bij mij in de mand mag slapen moest ik hem toch ook wel eens zien zenne ;-) En... awel, dat viel goed mee, we hebben samen rustig kennisgemaakt en een korte wandeling gedaan, dus dat zit wel goed. Hierbij wat foto's van de dag van kennismaking tussen mij en m'n nieuwe vriend Atilla :

Intussen woont hij al een aantal weekjes bij ons en we hebben al veel plezier gemaakt samen. Wat gekke toeren uithalen en elkaar bespringen op't terras, maar we kunnen ook goed samen in 1 mand slapen. Zolang hij niet begint te dromen is't goed voor mij, want als hij droomt krijg ik zoveel sjotten van zijn poten dat ik er bijna uitvlieg, hij moet nu ook niet overdrijven hè !! Om hem terecht te wijzen brom ik dan effe en dan stopt hij er wel mee.
We eten en drinken samen, wandelen samen, spelen samen en rennen als 't een lieve lust is door de hondenweide, dan laten we ons eens goed gaan zenne :-) we laten ze allemaal een poepje ruiken, we zijn toch de snelste van de weide en samen met onze vriendjes Charlie en Chica, een grey en galgo genieten we er volop van.

Ik ben niet echt jaloers op Atilla maar als bv. 't vrouw'ke thuiskomt duw ik hem wel wat opzij, maar dat doet hij bij mij ook dus we zijn elkaar wel waard. We willen haar allebei zo vlug mogelijk begroeten en kopjes geven en dat doen we net hetzelfde als het baasje terug is. Dit 'Gouden Mandje' hebben we beiden meer dan verdiend, daarom namen de baasjes de beslissing, er komt nog zo'n lieve vriend. !

Pootje en natte neus van Beau

 

 

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli