Gala

Gepost in Adoptieverhalen

Gala nieuw2Gala haar verhaal begint in Spanje, een klein bang verlaten pupje ... dat gelukkig bij de vrijwilligers van het asiel van Arca de Noa te Albacete terechtkomt.

9 april is het dan zover, Gala krijgt een vliegticketje naar Belgie en mag eventjes bekomen in opvang.

Vrijdag 30 april 2011 was het zover, mijn nieuwe baasjes mochten mij, de kleine spruit, bij opvangmama Ingrid ophalen te Lier.

Vol ongeduld en nieuwsgierigheid zat ik te wachten op het baasje. Rond half elf was het dan eindelijk zover ... eerst werd er nog wat uitleg en info uitgewisseld en het adoptiecontract verder afgerond, betreffende ikke, de kleine spruit Gala, de adoptiepup :-) Het afscheid was toch een beetje emoioneel, maar gelukkig kreeg ik nog tal van leuke kadootjes van mijn opvangmama o.a. lekkere brokjes, speeltjes en bullenpezen.

 

Ik liep heel braaf mee naar de auto en was zeer flink op schoot tijdens de autorit naar Berendrecht. Heerlijk veilig en rustig bij de mama van het baasje op de schoot en in een mandje. Even een tussenstop onderweg op de ring te Lier bij Petco voor nog wat voeder, spulletjes... en een nieuwe kleurige leiband en harnasje en nog wat speeltjes... Het aardsparadijs voor mij, met al die geurtjes, kleurtjes ... Zo flink en braaf dat ik was paste ik als een waar model men nieuwe harnasje aan.

Eenmaal in Berendrecht aangekomen, stonden mijn twee nieuwe zusjes Prutske & Luna me op te wachten. Even rustig kennis maken met mijn twee nieuwe huisgenootjes chihuhua's Prutske & Luna. Alles even verkennen, rondsnuffelen... Alle hoekjes, ruimtes in huis... En hier en daar een plasje en kakje achterlaten in de grote ruime goed afgesloten tuin. Lekker birzen en rennen doorheen en in de tuin, in het zand woelen... En gras en onkruid daar ben ik dol op.

Snel voelde ik me super lekker thuis, in mijn nieuwe warme liefdevolle thuis. In de woonkamer, zetel op, zetel af, in de slaapkamer bed op, bed af en alle nestjes verkennen en in liggen rollenbollen...

Als jonge kleine pup heb ik uiteraard een grote honger en sterke etenslust, ik krijg goed te eten. o.a. kippenfilet, biefstuk, droogvoer en veel variatie in men voeding. Regelmatig krijg ik een bullenpees, varkensoor of een dentastick voor men tandjes. Speeltjes heb ik in overvloed. Mijn baasjes zijn hele lieve zorgzame bezorgde baasjes.

Ook heb ik al heel wat nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt, oa 4 Italiaanse windhondjes... waar men baasje en ik elke dag al een 1,5 uur mee gaan wandelen in het nabije landschapspark, het Reigersbos... Samen met veel andere soortgenootjes, roedel hondjes… oa Podenco, Galgo
Met twee schatten van buurvrouwtjes, andere baasjes en hondenliefhebsters, ren, spurt, speel, ravot ik vrij doorheen het landschapspark en bos met men vriendjes.

Aan de leiband loop ik braaf mee. De commando’s zit, lig, braaf, lief, apport, keer... leer ik snel aan. Als baasje roept "keer" en men naam roept, keer ik braaf weder terug. (mits een beloning of snoepje uiteraard als ik iets goeds doe en braaf ben) Men baasjes vinden me een zeer lief, zacht, slim, dapper, gezond hondje. Dus de baasjes zijn zeer weltevree, gelukkig met mij, hun kleine deugniet, gangsterke

's Avonds kijk ik met hen tv en lig ik bij hen op de zetel of op bed. De andere hondjes, zusjes zijn ook heel lief voor me. Ze bemoederen me en houden me vaak gezelschap in de mandjes en nestjes.

Ben dus een heel gelukkig geadopteerd en geplaatsd hondje. Men baasjes hun liefde en vriendschap en omgekeerd is voor het leven "en niet voor even"!

Nog eens een dikke merçi en pluim aan de Galgo Aid Europe organisatie voor het redden van mij en al men soortgenootjes uit een dodingsstation. En voor alle goede zorgen... Ook een dikke merci en pluim aan mijn lieve opvangmama Ingrid C. !
Dikke poot, knuffels, likjes van een weltevreden gelukkig geadopteerd pupje hondje Gala.
Veel dankbaarheid, appreciatie en vooral vriendschap van twee gelukkige baasjes
Petra & Peter & van twee gelukkige zusjes Chi's Prutske & Luna

 

 

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli