Hoe het voor ons allemaal begon - Ayla

Gepost in Adoptieverhalen

Ayla in opvanggezinHoe het voor ons allemaal begon…

Het werd voor ons al snel duidelijk dat wij niet zonder een extra leventje in huis konden na onze grote stap om te gaan samenwonen in het begin van deze zomer. De stilte en het gebrek aan levendigheid heeft onze Ayla meer dan verwacht ingevuld en we genieten elke dag van haar aanwezigheid, knuffels, kusjes en zottigheid!

Vastberaden om een lieverd een tweede kans te geven gingen we via het internet op zoek naar dat speciale wezentje….Ons Ayla…amai die sprong er nogal uit…met haar brede glimlach en haar stralende ogen wisten we meteen dat zij diegene was waar wij wilden voor gaan.

We keken er enorm naar uit om je een eerste keer te ontmoeten en toen die dag aanbrak hebben we gemerkt hoe liefdevol jouw opvanggezin met jou was. 

De liefde en genegenheid die je daar omarmde wilden wij jou ook geven, alles voor je doen en je nooit in de steek laten… jou dat gouden mandje geven, dat was ons doel!

Uiteindelijk kregen we dan ook de bevestiging dat jij ons “gezinnetje” zou gaan vervoegen en we brachten van blijdschap onmiddellijk alles in gereedheid voor je komst, zodat je zeker niets te kort zou komen! Uiteraard zeker ook een omheining van 1m80 hoog om je veiligheid te garanderen !

Nu je bij ons bent genieten we alle dagen van jou en we houden er van om je te zien ravotten en samen met jou te spelen.

Nogmaals heel erg bedankt aan onze lieve vrienden van GAE, jullie zorgen voor een beter leven bij deze lieve dieren en we willen jullie echt bedanken voor onze lieve Ayla… ons hondje uit de duizend! Doe zo verder en maak nog meer mensen zoals ons heel gelukkig!

 

 

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli