Indy, een klein hartediefje

Gepost in Adoptieverhalen

IndiraIn augustus 2011 kregen we een adoptie aanvraag binnen voor een klein hondje, dus vroegen we Mateo van Arca de Noa te Albacete of hij ons een klein niet windhondje kon aanbieden. Een week later hadden we al een vlucht ingepland voor Indira maar de mensen die de adoptie aanvraag hadden ingediend hadden zich bedacht. En zo kwam Indira op onze website 'ter adoptie' en ging ze in opvang bij Sonja en haar dochter Jolien.

Jolien, het nieuwe baasje van Indira, nu Indy, vertelt :

Hallo allemaal ! :)

Mijn naam is Indy (Indyra), ik ben een "Chigal". Allé , allesinds dat denken mijn baasjes toch .. Ze denken dat ik een kruising ben van een galgo met een chiwawa :). Maar toch voel ik me eerder een galgo(tje) hoor ;) ..een soort "eeuwige puppy'. Laten we het daar op houden ;).

 

Ik ben hier oorspronkelijk toegekomen als opvanghondje.. dat wil blijkbaar zeggen dat ze mij maar eventjes zouden houden en dat ik dan naar een baasje zou gaan, waar ik heel mijn leven zou blijven. Maar toen ik aankwam was ik direct verkocht aan de mensen hier.. Ik was nog niet zo goed bekomen van mijn lange reis van Spanje, dus zocht ik direct de schootjes op van Jolien en Jeroen. Ze praatte een gekke taal tegen mij die ik niet echt verstond.. Maar ze waren zo lief en bleven mij maar aaien.

Diezelfde avond kwam Elke, mijn compagnon halen, die was samen met mij afgekomen van Spanje. Ik vond het maar gek dat mijn vriendje wegging.. Ik vroeg me af of ik hier ook zou moeten weggaan..want ik begon het eigenlijk best wel leuk te vinden.. Die mensen hier in België waren best wel heel lief voor mij.

Ik hoorde Jolien al lachend aan Elke vragen of ze mij niet mochten houden.. Maar ik wist niet of ze het wel meende.. Ze zei nog dat ze chiwawa's maar niets vond, maar mij vond ze een schatje. Daar voelde ik me wel even beledigd ! Ik ben wel een rasechte spaanse furie hé, daar had ze haar even vergist !

Er gingen al een paar dagen voorbij en ik begon me hier wel echt thuis te voelen, lieve mensen en toffe woefkes. Ik had het vertrouwen in de mensen terug gevonden en begon helemaal open te bloeien. Ik vond het superleuk om met tibo (zo noemt hij blijkbaar. Zo'n rosse socies, laag tegen de grond) te spelen. Hij zei tegen mij dat hij nog nooit zo'n gekke galgo op bezoek had gehad, normaal komen hier altijd grote spaanse woefkes op bezoek zei hij. Ook met de poesjes kon ik goed overweg..ik vond het geweldig om met hun te rollebollen.

Jolien vond mij zo schattig, dat ze de hele tijd over mij vertelde tegen iedereen..dat ik zo klein, lief en schattig was.. en vroeg of Moeke ( de mama van Jolien, en opvang mama van de hondjes) niet eens wou vragen aan Elke of er geen kans was dat ik zou mogen blijven. Een dag later kwam Jolien terug van haar werk en pakte mij op en knuffelde mij heel hard. JOEPIEEEEEEEeeeee je mag blijven zei ze :) Dat was een zalig moment! Ze zei dat ik mocht blijven voor altijd! Ik gaf iedereen heel veel likjes en kwispelde in het rond. Joepie eindelijk een thuis.

Ondertussen ben ik hier echt geseteld hoor ;) Ik sta mijn baasje hier binnen de roedel en voel me hier super.(Met tibo ben ik heel close, je kan misschien wel zeggen dat we verliefd zijn..hhihi). Ik speel supergraag met alle diertjes hier ! Ik doe echt niet onder hoor, ookal ben ik misschien wat kleiner.. ik ben graag heel stoer ! SUperstoer.. als ik ga wandelen laat ik de koeien schrikken. WoeWoewoewoeWOEHHHH zeg ik dan :)

De andere honden hier hebben me geleerd wat "chillen" is :) languit met mijn pootjes in de zetel, op het kussen. Gewoon relaxen en je laten verwennen..Zalig! En ik heb een trucje van Spanje, wat ik hier ook altijd gebruik als ik iets lekkers wil, of voor mij op te pakken. Dan ga ik op mijn achterste pootjes staan en doe ik mijn voorste pootjes tegen elkaar. Mijn baasjes moeten dan altijd erg lachen en zeggen dat ik aan het "bidden" ben.

Ik ben ondertussen ook al naar de Belgische zee geweest, dat vond ik supppppper. Ik heb samen met mijn liefje Tibo kei hard gerend in het zand! Zalig zo uitwaaien aan zee! Ook als mijn baasjes gaan eten op restaurant of een terrasje gaan doen mag ik mee.. Ik ben dan super voorbeeldig en gedraag me zoals een echte galgo het kan ;).

Kortom ik tref het hier bij mijn baasjes en mijn baasjes treffen het bij mij (heb ik ze maar horen zeggen hé ;) ) Veel liefs en pootjes van Indy!!!

Euhmm.. dat is toch gene Galgo hé ?

 

 

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli