We gingen voor 1tje ... het werden er 2

Gepost in Adoptieverhalen

P1010021Een reutje en een teefje ...Twee beste maatjes ... Een tof koppeltje !

Op 26 februari brachten we een bezoekje aan Nancy omdat we een goedgekeurd huisbezoekje voor Luna hadden. Het was liefde op het eerste gezicht ...maar, we vonden ook Wally een hele mooie en lieve galgo. Dus bij thuiskomst hebben we Francesca van Galgo Aid gecontacteerd om te vragen of we Wally ook mochten adopteren. Zo kon het 'koppeltje samen blijven en onze tuin en ons hart is toch groot genoeg ... Zo gezegd, zo gedaan en enkele weken later, mochten deze 2 schatten bij ons komen wonen,

Maart 2012 : Luna & Wally, samen in hun nieuwe thuis

We hebben nog geen minuut spijt gehad dat we ze beiden samen hebben geadopteerd ! Wally is speels en moet regelmatig zijn energie eens buiten kwijt. Het is een lust voor het oog om hem door de tuin te zien rennen.

 

Ons Luna is rustiger, maar ze kan haar ook eens laten gaan hoor en dan vraagt ze zelf aan Wally om met haar te spelen, het is leuk om haar te zien open bloeien.

De aandacht en de knuffels die ze krijgen daar kunnen ze van genieten. En niet alleen zij wij geniet van hun te zien genieten. Ze kruipen in je hart voor altijd, ze zijn een deel van je gezin.


Update maart 2013 : Hier verloopt alles oke, maar dat kan ook niet anders met zo 2 schatten van honden. Buiten spelen en ons eens goed laten gaan en dan languit op een kussen of in de zetel ( bij voorkeur de zetel ) . Zelfs de sneeuw hield ons niet tegen om ons eens goed uit te leven .

Luna kruipt soms op je schoot als je in de zetel zit en Wally doet niets liever als dicht tegen je aan kruipen en zijn hoofd op je schoot legen. Hun zien genieten van knuffels die ze krijgen daar geniet je zelf van. Het zijn 2 schatjes die we nooit meer kunnen missen en die ons leven mooier maken .

Fam. De Deyn

 

No images found.

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli