Hoe kan U helpen ?

Uw hulp maakt een wereld van verschil !


U kan ons helpen door :

 


Opvanggezin

Adoptiegezin

Wilt U opvanggezin worden en zo uw steentje bijdragen ?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@galgoaid.eu, wij verwelkomen U graag in ons team.

Er wordt van tevoren besproken of je een voorkeur hebt ivm de op te vangen hond, reu of teef, volwassen hond of pup, galgo of podenco. Het kan zijn dat de hond gebracht wordt of dat je gevraagd wordt om de hond ergens op te halen. Voeding en dierenartskosten worden vanzelfsprekend door GAE vergoed, mits U aangeeft dat U het zelf wil betalen natuurlijk. Als opvanggezin verwachten we wel dat U zelf eigenaar bent van 1 of meerdere honden en de nodige ervaring hebt i.v.m hondengedrag en opvoeding. Bovendien is het belangrijk dat U voldoende geduld en tijd hebt om met de honden door te brengen en de nodige ruimte hebt. Er kan van tevoren geen termijn worden afgesproken dat de hond in opvang blijft, dit hangt nl af van het aanpassingsvermogen van de hond zelf en de adoptieprocedure.

Als opvanggezin bent U zeer belangrijk, U bent het immers die de hond bij aankomst optimaal opvangt en socialiseert.


Lid worden

Helpen-Lidkaart2Als U lid wordt, steunt U onze organisatie, om zo veel mogelijk hulp te bieden aan de windhonden. Tevens ontvangt U onze nieuwsbrief en en aankondigingen van onze wandelingen.

Het lidmaatschap bedraagt 15 euro en is geldig gedurende 1 jaar. U kan dit aanvragen door een email te sturen naar leden@galgoaid.eu

Na overschrijving van het lidgeld op ons rekeningnummer, krijgt U een lidkaart toegezonden. Indien U gaat verhuizen, vergeet niet uw adreswijziging en nieuw emailadres aan onze verantwoordelijke voor de ledenadministratie door te geven. Tevens ontvangt U onze nieuwsbrief en en aankondigingen van onze wandelingen. Bovendien krijgt U korting als U mee gaat wandelen.

Bankgegevens kan U onderaan onderaan deze pagina terugvinden.  
Bij overschrijving duidelijk vermelden : Lidgeld + naam en adres + eventueel emailadres

Helpen-SponsorSponsoring

Uw bedrijfslogo een jaar lang zichtbaar op onze website, dat kan ! Voor meer informatie kunt U contact opnemen via info@galgoaid.eu

Bankgegevens kan U onderaan onderaan deze pagina terugvinden.

Hond(en) meenemen op uw vlucht

Helpen-VliegHond

Hebt U een hart voor dieren en bent U bereid op uw vlucht vanuit Spanje (Murcia of Alicante)* naar Belgie een hond(en) mee te nemen ? Uw terugreis van vakantie combineren met een bijdrage aan onze organisatie, voor U een kleine moeite zonder kosten, voor ons van onschatbare waarde !

* met aankomst luchthavens Zaventem, Deurne, Oostende, Luik en Eindhoven

Het inchecken voor de vlucht en het vervoer van en naar de luchthaven in Spanje en Belgie wordt volledig door ons geregeld. We vragen enkel van U of we op onze kosten, de hond op uw ticket mogen laten meevliegen omdat de hond altijd een begeleider moet bijhebben. U hoeft enkel bij aankomst, de hond in ontvangst te nemen bij de speciale bagageuitgifte. Zodra U de douane gepasseerd bent, staan onze vrijwilligers U op te wachten en nemen het van U over. Vanzelfsprekend zijn al onze honden wettelijk en wat betreft gezondheid in orde, chip, inentingen en paspoort.

Bent U bereid ons op deze manier te helpen ? Dan kan U contact opnemen via bestuur@galgoaid.eu 

Hulpgoederen

Helpen-DoghouseOnze doelstelling is niet enkel adoptiebemiddeling, maar tevens het ondersteunen van de asielen in Spanje waar we mee samenwerken om de situatie ter plaatse te verbeteren.

We stemmen regelmatig af met onze partners in Spanje, wat ze nodig hebben en proberen aan die behoefte te voldoen. In de winter is er meestal veel behoefte aan warme jasjes, fleece dekens (geen zware dekens of donsdekens), oude handdoeken en hondenhokken. In de zomer is er vaak een toestroom van nieuwe honden en komt extra voeding en medicatie dan weer van pas. Uiteraard kunnen we ook steeds transportkooien en plastieken manden gebruiken alsook hondenkussens of oude ligstoelkussens, halsbanden, tuigjes, leibanden en etensbakken.

Om benzinekosten voor onze vrijwilligers die al zo veel doen, te besparen, vragen we U indien mogelijk de hulpgoederen te bezorgen bij een inzamelpunt bij U in de buurt. 

Voor meer info kan U contact opnemen met info@galgoaid.eu

 


Onze Bankgegevens :

Bank 731-0019584-62
IBAN BE51 731-0019584-62 
BIC KREDBEBB


Donaties (gelieve Paypal te gebruiken aub)
 

paypal

LINK ONDERAAN PAGINA

Login

Maak een Donatie

Bedrag:
 EUR