Honden ter Adoptie

 

Graag vragen wij extra aandacht voor :

 • De oudere honden : ze hebben meestal een stabiel karakter, zijn rustig en kalm binnenshuis (soms nog speels buitenshuis) en vooral, ze zijn zeer dankbaar dat ze eindelijk een goed leven krijgen en tonen vaak een grote 'will to please'. Een gezonde windhond kan makkelijk de leeftijd van 12-14 jaar bereiken. Het is een fabeltje dat u een oudere hond niets meer kan aanleren of afleren !
 • De zwarte honden : het is een raadsel waarom onze mooie zwarte pareltjes soms langer op een Gouden Mandje moeten wachten, maar het is wel zo.
 • De reutjes : het is een fabeltje dat reutjes dominanter zijn dan teefjes of moeilijker zindelijk te maken zijn. Ook onze reutjes moeten vaak langer wachten op hun Gouden Mandje, geheel onterecht !


De meeste honden komen zonder chip binnen in het asiel en op basis van hun tanden, vacht en activiteit wordt de leeftijd geschat door de dierenarts ter plaatse. Al onze honden onder de rubriek 'honden ter adoptie' zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.

Breed

Gepost in België

Breed is een zeer lieve blije reu van ongeveer 3 jaartjes jong, zijn vacht is wit gekleurd met bruine vlekken.

In de beginperiode is hij zeer wantrouwig, nu ook nog steeds na een maandje in het opvanggezin te vertoeven. Maar eens dat Breed je kent, komt hij  meer en meer af om een streel en een knuffel. Maar dit vraagt duidelijk tijd bij hem.

Breed heeft geen enkel probleem met andere honden, binnenshuis zijn er weinig tot geen problemen voor Breed en daar ligt hij graag in de zetel of in de mand. Hij heeft ook nog niets stuk gemaakt.
Maar wanneer je eten onbewaakt achterlaat in de keuken zal Breed er wel voor zorgen dat het opgeraakt. Dus opruimen is de boodschap.

Hij slaapt ’s nachts goed door samen met de rest van de roedel en kan overdag 4 à 5u alleen thuis zijn, dit samen met de andere honden van het gezin.

Breed loopt steeds gelukkig door de tuin en speelt dan wel graag met de andere honden. Hij komt regelmatig kijken wat je in de tuin aan het doen bent, want Breed weet graag waarmee je bezig bent. Hij ligt dan ook heel graag lekker uitgestrekt in het zonnetje.

Katten zegt Breed weinig, enkel als de kat vrij rondloopt in de tuin kan dit een trigger zijn voor hem om deze achterna te gaan.

Breed wandelt heel graag en loopt dan ook keurig mee aan de lijn.
Tijdens wandeling is Breed naar andere honden toe ook vriendelijk.
Voor allerlei soorten verkeer, fietsers, paarden, ... heeft hij geen angst .
Maar vreemde mensen blijven ook dan een dingetje. Ook wanneer er iemand op bezoek komt die hij niet kent.

Echter een terrasje doen is dan weer geen enkel probleem.
Kortom Breed is een happy galgo reu, die graag gestreeld en geknuffeld wordt. En eigenlijk heeft hij van niets bang, enkel bij vreemde mensen is Breed nog onzeker en afwachtend.

Wie wil deze crème de la crème de tijd geven om rustig open te bloeien en verder vertrouwen te krijgen in ons mensen ? Zijn verleden heeft er duidelijk voor gezorgd dat dit vertrouwen geschonden werd. Maar hij durft elke dag meer en meer... wie oh wie, valt in zwijm voor zoveel schoonheid ? Vul dan snel de adoptieaanvraag in en wie weet tot binnenkort.

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?


Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
320 Euro  (inclusief chip, inentingen, castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

Meer artikelen...

Op zoek naar een nieuw baasje

Could not load widget with the id 58.

Login

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums
 • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli