Honden ter Adoptie

Graag vragen wij extra aandacht voor :

 • De oudere honden : ze hebben meestal een stabiel karakter, zijn rustig en kalm binnenshuis (soms nog speels buitenshuis) en vooral, ze zijn zeer dankbaar dat ze eindelijk een goed leven krijgen en tonen vaak een grote 'will to please'. Een gezonde windhond kan makkelijk de leeftijd van 12-14 jaar bereiken. Het is een fabeltje dat u een oudere hond niets meer kan aanleren of afleren !
 • De zwarte honden : het is een raadsel waarom onze mooie zwarte pareltjes soms langer op een Gouden Mandje moeten wachten, maar het is wel zo.
 • De reutjes : het is een fabeltje dat reutjes dominanter zijn dan teefjes of moeilijker zindelijk te maken zijn. Ook onze reutjes moeten vaak langer wachten op hun Gouden Mandje, geheel onterecht !


De meeste honden komen zonder chip binnen in het asiel en op basis van hun tanden, vacht en activiteit wordt de leeftijd geschat door de dierenarts ter plaatse. Al onze honden onder de rubriek 'honden ter adoptie' zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.

Pipa (Noa)

Gepost in België

 

Hoi, ik ben Pipa (Noa in Spanje) en ben een jonge dame van 5 jaartjes jong. Ik ben een medium Galga meisje met prachtig beige ruwe haartjes en ben door mijn jager naar het asiel van Arca de Noé gebracht nadat ik enkele nestjes had grootgebracht.

Op de eerste foto’s van het asiel zal je zien dat mijn tepeltjes nog gezwollen waren van mijn laatste nestje pups. De vrijwilligers van het asiel omschreven mij als een rustig timide teefje, bij aanvang neem ik een afwachtende houding aan en kijk dan spreekwoordelijk ‘de kat uit de boom’.Ook in het asiel kwam ik goed overeen met andere honden, maar wanneer ik op mijn rust gesteld ben durf ik dit wel even aan te geven. Ik deelde mijn tijd in het asiel met een kleinere hond en was hier heel geduldig mee. Van één specifieke vrijwilliger in het asiel was ik helemaal weg, hij verzorgde mij en ik was dan ook heel blij als hij binnenkwam. Toen kwam er een mailtje van Galgo Aid dat ik het vliegtuig mocht nemen naar België…Zo gezegd, zo gedaan, op 19 juni kwam ik aan en deel het leven nu met mijn zwarte galgovriend Massi, onze eerste kennismaking was eentje met een klein grommetje en sindsdien hang ik achter hem, alsof hij mijn grote broer is.Mijn opvangmama kan ook nog wat vertellen over mij :
Je bent een lieve vrolijke speelse meid die zeker in een gezin met een andere hond kan passen. Je bent zo fijn en hebt zo’n mooi snoetje met prachtige ogen ! Je bent zo anders met je langere haartjes die heel zacht zijn na je wasbeurt.

Je wandelt heel mooi mee tijdens de wandelingen zonder trekken en je geniet volop van het snuffelen en knabbelt graag aan smeuïge grassprieten. Je houdt van knuffelen en streeltjes en je staartje kwispelt 100/u. Je bent nog wat onzeker rondom en met de poezen maar ik ben er zeker van dat dat goed komt. Je bent een gouden meisje dat een “gouden” mandje verdient!

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 euro  (inclusief chip, inentingen, sterilisatie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptie voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

Meer artikelen...

Op zoek naar een nieuw baasje

Could not load widget with the id 58.

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli