Honden ter Adoptie

 

Graag vragen wij extra aandacht voor :

 • De oudere honden : ze hebben meestal een stabiel karakter, zijn rustig en kalm binnenshuis (soms nog speels buitenshuis) en vooral, ze zijn zeer dankbaar dat ze eindelijk een goed leven krijgen en tonen vaak een grote 'will to please'. Een gezonde windhond kan makkelijk de leeftijd van 12-14 jaar bereiken. Het is een fabeltje dat u een oudere hond niets meer kan aanleren of afleren !
 • De zwarte honden : het is een raadsel waarom onze mooie zwarte pareltjes soms langer op een Gouden Mandje moeten wachten, maar het is wel zo.
 • De reutjes : het is een fabeltje dat reutjes dominanter zijn dan teefjes of moeilijker zindelijk te maken zijn. Ook onze reutjes moeten vaak langer wachten op hun Gouden Mandje, geheel onterecht !


De meeste honden komen zonder chip binnen in het asiel en op basis van hun tanden, vacht en activiteit wordt de leeftijd geschat door de dierenarts ter plaatse. Al onze honden onder de rubriek 'honden ter adoptie' zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.

Julian

Gepost in België

Julian, deze parel van 2,5 jaar is een zwarte bundel vol joy en liefde en heeft echt besloten Spanje achter zich te laten om in België vrolijk verder te leven😀. Deze lieve grote knuffel was zindelijk van dag 1. Staat aan de deur om z’n plasje te mogen doen.

Hij gooit graag z’n speeltjes in de lucht met enthousiasme en een run, schuift uit en doet het opnieuw maar kijkt uit , waar hij geschoven heeft om dat geen tweede keer te doen😜.

Voorpoten op het aanrecht/bedelen aan tafelen/piepen/ of dingen die we niet graag hebben; enkel wat tttsssss hard gebruiken en hij heeft het al door en doet het niet meer.

In het begin was hij heel enthousiast en was hij beetje te uitbundig de eerste ure, maar na een lichte correctie was dat zo over ! Hij is slim en past zich heel vlug aan.

Wandelen aan z’n tuigje gaat eigenlijk al heel goed, maar moet nog gefinetuned worden.
Hij kent bv. Geen joggers/fietsers/harde bouwwerfgeluiden…. Hij schrikt er even van maar herstelt zichzelf heel snel, maar het wandelen met galgo’s doet hem goed, want hij imiteert graag.

In de tuin loopt en speelt hij als iedere lieve gekke galgo ,schrikt niet van burengeluiden doet z’n zoomies en ploft nadien met vier poten in de zetel omhoog om te slapen😜.
Eten en plasjes etc gaat allemaal vlot.

Kortom, deze jongen is echt klaar voor z’n echt vaste gezin, waar hij de gewoonten van dat gezin kan leren. Bij een drukkere hond ga je hem moeten temperen, hier bij onze meisjes ( slapen tot 11 u) had hij al snel hun ritme door. Clevere Julian. En neemt hij ook z’n rust.

Julian kan met katten, maar dat heeft hij zelf nog niet door😜! Moest hij bij mensen met binnenkatjes komen, moeten ze er wat attent op zijn, maar dat komt zeker goed, wat je aan Julian ziet is ; spelen😜, geen “ ik pak ze”😜

Deze lieve , grappige knuffel verdient een goede thuis bij mensen die er verstand van hebben om Julian onmiddellijk hun gewoontes aan te leren👍

 

 

 
   

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?


Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
320 Euro  (inclusief chip, inentingen, castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

Meer artikelen...

Op zoek naar een nieuw baasje

Could not load widget with the id 58.

Login

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums
 • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli