Honden ter Adoptie

 

Graag vragen wij extra aandacht voor :

 • De oudere honden : ze hebben meestal een stabiel karakter, zijn rustig en kalm binnenshuis (soms nog speels buitenshuis) en vooral, ze zijn zeer dankbaar dat ze eindelijk een goed leven krijgen en tonen vaak een grote 'will to please'. Een gezonde windhond kan makkelijk de leeftijd van 12-14 jaar bereiken. Het is een fabeltje dat u een oudere hond niets meer kan aanleren of afleren !
 • De zwarte honden : het is een raadsel waarom onze mooie zwarte pareltjes soms langer op een Gouden Mandje moeten wachten, maar het is wel zo.
 • De reutjes : het is een fabeltje dat reutjes dominanter zijn dan teefjes of moeilijker zindelijk te maken zijn. Ook onze reutjes moeten vaak langer wachten op hun Gouden Mandje, geheel onterecht !


De meeste honden komen zonder chip binnen in het asiel en op basis van hun tanden, vacht en activiteit wordt de leeftijd geschat door de dierenarts ter plaatse. Al onze honden onder de rubriek 'honden ter adoptie' zijn medisch getest en vrijgegeven voor adoptie, ook diegenen die nog in Spanje verblijven. Een windhond in huis nemen is een grote verantwoordelijkheid. Lees zeker de informatie door die vermeld staat op onze website onder adoptie info.

Luis

Gepost in België

Luis, ongeveer 2 jaar is op zoek naar de perfecte “forever home”.
Deze zwarte blinkende parel werd van de straten gered door de vrijwilligers van het asiel.


Toen Luis in België toekwam dacht hij meteen niet meer aan zijn verleden en was relax van de 1ste moment.
  Luis is een ontzettend, lieve, zeer aanhankelijke, sociale Galgo met veel energie. Hij is het zonnetje in huis en altijd opgewekt en blij. Hij komt regelmatig om knuffels vragen en s’avonds wanneer je tv zit te kijken legt hij zich graag neer naast je. Wanneer je in de tuin vertoeft, zal hij ook nieuwsgierig komen kijken waarmee je bezig bent.

In huis is Luis vrij rustig, hij bijt niets stuk … maar laat niks lekkers liggen in de keuken want dan zou Luis er wel eens mee weg kunnen zijn.

Enkele uurtjes met de andere Galgo’s alleen blijven gaat goed en ook ’s nachts slaapt hij netjes door.  Kom je thuis van het werk, dan staat je een hele verwelkoming te wachten, Luis houdt ervan om vele streeltjes in ontvangst te nemen. Angst ken hij niet en is zeer gemakkelijk in de omgang.

Hij heeft energie, dus eens hij in de tuin is houdt hij er wel van om een toertje te lopen daar. Hij is graag met iets bezig, een speeltje of gewoon wat snuffelen in de tuin vindt hij ook heel erg fijn.
Als je de leiband en veiligheidstuigje laat zien, staat hij direct klaar om mee te gaan. Hij houdt ook van een stevige wandeling. Onderweg vindt hij weinig eng en loopt heel netjes mee aan de leiband.
Het jachtinstinct zit er zeker in, dat merk je zeker en vast nog wel.

Luis vindt het ook fijn om een terrasje mee te pikken onderweg, hij heeft dan ook geen probleem met de drukte daar. Kennismaking met grote en kleine honden vormen ook geen enkel probleem.

Dus heb je graag een lieve aanhankelijke knuffelbeer, die graag tegen je aan komt liggen, stuur dan bij interesse een vrijblijvende adoptieaanvraag door.

Vergeet ook zeker en vast niet om hieronder onze adoptieprocedure en voorwaarden te lezen.

 

 
   

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?


Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
320 Euro  (inclusief chip, inentingen, castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

 • Kinderen : JA
 • Katten : JA
 • Andere Honden : JA
 • Alleen zijn : paar uur
 • Auto : JA
 • Zindelijk : JA

Meer artikelen...

Op zoek naar een nieuw baasje

Could not load widget with the id 58.

Login

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums
 • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli