Beth

 

Beth een mooi gestroomd galga meisje van 4 jaartjes jong. Ze werd gevonden door de medewerkers van het asiel waar ze rondzwierf in de velden samen met een andere galgo.


Beth is een zeer lieve en zeer mensgerichte galga. Ze is een droom om mee op uitstap te nemen. Ze blijft kalm en rustig zelfs op drukke plaatsen. Ook reageert ze niet op andere honden. Je kan er overal mee komen. Zelfs iets gaan eten of drinken is geen probleem, ze legt er zich rustig bij neer.Wandelen is haar favoriete bezigheid, als de leibanden bovengehaald worden staat ze te springen en dansen van plezier. Ze durft af en toe nog te trekken aan de leiband, corrigeren is dus zeker nog nodig. Tijdens het wandelen zegt ze graag iedere voorbijganger een goeiedag door haar neus er even tegenaan te tikken. Dat kan natuurlijk niet iedereen appreciëren ;-)


Ze is dus enorm graag omringd door mensen. Vandaar dat ze het moeilijk heeft met alleen thuisblijven. Dan gaat ze op avontuur in huis en is alles wat ook maar eetbaar is niet meer veilig, dus goed opruimen is en blijft de boodschap. Ook kan ze zelf deuren openen, dus deuren goed sluiten en op slot doen zijn geen overbodige luxe. Bij thuiskomst is ze dan ook super enthousiast, zelfs beetje onstuimig.Het is een schat van een hond, maar haar toekomstige baasje(s) moeten heel veel tijd met haar kunnen doorbrengen. Beth kan met een andere hond(en) samen maar vertoont soms dominant gedrag en eist zeker haar knuffels op, want knuffelen doet ze enorm graag.

Naar ons aanvoelen heeft ze niet echt een andere hond nodig om gelukkig te zijn. 

Ze geniet duidelijk van veel menselijke aandacht, voor haar zoeken we dus adoptanten die graag veel met haar op stap gaan, ze springt vlotjes mee in de auto. Mensen die haar alle aandacht kunnen geven waar ze zooooo om vraagt, wie oh wie geeft ons meisje haar “forever home”.

Katten zijn zeker niet haar beste vriendjes ! Dus we plaatsen haar liever niet bij mensen met katten.

 

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 euro  (inclusief chip, inentingen, sterilisatie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : NEE
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : even
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA