Beth

 

Beth een mooi gestroomd galga meisje van 4 jaartjes jong. Ze werd gevonden door de medewerkers van het asiel waar ze rond zwierf in de velden samen met een andere galgo.

Ondertussen is ons meisje bekomen van haar reisavontuur . Ze heeft kennis gemaakt met haar nieuwe vriendjes en naar nieuwe huis en ze doet het fantastisch.

WANDELEN is haar favoriete bezigheid. Als de leibanden bovengehaald worden, staat ze te springen en te dansen van plezier. Ze is niet bang van auto’s , fietsen , mannen of kinderen en geniet van alles wat er rondom haar gebeurt. Dit laat ze ook duidelijk blijken door regelmatig onze hand te beknabbelen.

Ook een terrasje doen is geen probleem, ze gaat rustig liggen en kijkt wat er rondom haar gebeurt.
Ze springt vlot in de auto en gaat rustig in haar bench liggen.
De eerste dagen was ze wat onwennig in huis, dit was ze duidelijk niet gewoon.

Ze heeft zich echter razendsnel aangepast aan de dagelijkse routines en is nu volledig relaxed. Zelfs de stofzuiger kan haar niet uit het lood brengen.
Beth of Betteke is een supersociaal en mensgericht hondje . Ze is zo vrolijk en zo dankbaar en dat mag iedereen geweten hebben . Een zonnetje in huis en een onafscheidelijke vriendin voor wie dit meisje een gouden mandje geeft.

Wie oh wie heeft er een plekje in zijn/haar hart om deze lieverd een ‘gouden mandje’ te geven? Denk je dat jij de geschikte kandidaat bent, vul dan vrijblijvend een adoptieaanvraag in... 

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 euro  (inclusief chip, inentingen, sterilisatie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptie voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : NEE
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : paar uur
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA