Bigotudo

Bigotudo¬†(aka Snorremans aka Gust(je)) is een mooie grote zwarte ruwharige (vandaar dus Snorre-mans ūüėČūüėä) galgo reu van bijna 3 jaartjes jong.

De eerste dagen moest hij nog wat wennen aan een leven in huis, samen met mensen en reageerde hij dus een beetje afwachtend en terughoudend. Ondertussen heeft hij het leven in huis al helemaal onder de knie en geniet hij ervan om relaxt in de zetel of op een dik kussen te liggen soezen.

Hij vindt het ook leuk om aandacht en aaikes te krijgen, onbekende mensen vindt hij nog een beetje spannend en houdt hij eerst van op een afstandje in de gaten. Na een tijdje wint zijn nieuwsgierigheid het toch van zijn wantrouwen en komt hij voorzichtig snuffelen.

Voor aandacht en aaikes van onbekende mensen is het voor Snorre-mans nog wat vroeg, maar 1x hij iemand vertrouwd ben je zijn vriend voor het leven.

Snorre-mans loopt goed aan de leiband en gaat graag mee wandelen. Hij is heel sociaal naar elke andere hond die hij tegenkomt of ontmoet. Spelen en rennen met andere honden vindt hij leuk en doet hij graag.
Hij is zindelijk (d.m.v. een hondenluik) en kan enkele uurtjes alleen (in het gezelschap van andere hond(en)) thuis blijven.

Onder Bigotudo zijn wat ruwere en stoerdere uitzicht schuilt een klein wat onzeker zieltje dat enkel goed wil doen en graag gezien wil worden… Zeg maar een ruwe bolster met een heel blank pitje.
 

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?


Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 Euro  (inclusief chip,inentingen,castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen¬†: JA
  • Katten¬†:¬†onbekend
  • Andere Honden¬†: JA
  • Alleen zijn¬†: paar uur
  • Auto¬†: JA
  • Zindelijk¬†:¬†JA