Vega

 


Vega
 is een prachtig gestroomd Galgo meisje van ongeveer 7 jaartjes jong, intussen in België van 26 september. 

Vega vertelt : Man man man wat een avontuur hier in België zeg, ik heb hier kennis gemaakt met alle andere hondenvriendjes en ik vond die kleine fluffy'kes ( Langharige Chihuahua’s ) echt wel grappige pluchen bollekes zenne. Dat zijn geen honden hé dat zijn bollekes wol.

Na de kennismaking volgde ik mijn nieuwe opvangpapa overal want ik heb een boontje voor mannen, mijn opvangmama daar heb ik wel wat minder interesse in moet ik zeggen. Na de eerste drukke dagen vol met nieuwigheden en nieuwe indrukken was ik eigenlijk heel moe en wow ik kreeg een ganse zetel voor mij alleen om op te slapen. Ik heb een heerlijke zachte en warme nacht gehad.

S’morgens flink naar buiten om een plasje te doen en daarna nog wat lekker relaxen in mijne zetel. Daarna wilde mijn opvangmama persé gaan wandelen met mij. Alez vooruit dan maar, als het moet dan zal ik wel meegaan zekers. Ik ben heel flink geweest en heb altijd mooi mee gestapt met mijn opvangmama zonder trekken of sleuren maar mooi naast haar of achter haar. Ik vond het alleen niet zo fijn als er plots iemand kort achter ons kwam lopen of snel ons passeerde want dan keek ik altijd even achterom maar veel tijd om te kijken kreeg ik niet zenne want mijn opvangmama die bleef maar stappen dus moest ik wel mee stappen. Man, kan die stappen zeg ! 

Nog even mijn opvangmama aan het woord : Vega wandelt dus heel flink mee, draait zich af en toe eens om als ze vreemden ziet naderen maar als je zelf gewoon verder stapt en hieraan geen aandacht geeft dan stapt ze flinke mee. Ze heeft dus meer affectie voor een man dan voor een vrouw wat mij een beetje doet vermoeden dat haar jager vrouwelijk was. Ze loopt perfect trappen op en af. Ze moet nog wel wat wennen aan voorbijrijdende bromfietsen, auto’s, fietsen en mensen die wat harder praten tegen elkaar maar al bij al een fantastische meid.

Ze kan met alle honden om, ook poezen geen enkel probleem zelfs poezen op straat bekijkt ze even en dat is het. Honden die blaffen vanachter een omheining of die je tegenkomt op straat daar reageert ze totaal niet op. Voorlopig is ze perfect zindelijk, ligt graag in een zetel, is heel rustig, slaapt goed, is lief ( zeker naar mannen toe ), een klein beetje trainen dat ze niet overal achter je aan loopt zodat ze geen last krijgt van verlatingsangst ( wat hier intussen al perfect lukt ), kan al een uurtje alleen zijn met de andere hondjes en eet goed.


Met een beetje geduld en heel veel liefde komt dit zeker in orde. En die liefde heeft ze zeker verdiend! Voelt U zich geroepen om dit meisje een warme, liefdevolle thuis te geven?
Vul dan snel een adoptieaanvraag in. 

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
280 euro  (inclusief chip, inentingen, sterilisatie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : JA
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : paar uur
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA