Kai en Mouk

Hoi Kai en Mouk hier,

We zullen ons even voorstellen, 2 prachtige kerels van 5 jaartjes jong en door omstandigheden zijn wij genoodzaakt op zoek te gaan naar ons “forever gouden mandje”
Wat kunnen we vertellen over onszelf… we zijn al zo lang samen en we zouden ook heel graag willen samen blijven, daarom komen we dan ook tesamen ter adoptie.

Misschien niet evident om voor ons te gaan, maar het heeft ook zo z’n voordelen. We kennen elkander al en weten wat de ander aankan of net niet aankan, we voelen elkaar dan ook heel goed aan. 

We spelen in onze eigen tuin, maar we hebben ook nog veel energie dus gaan heel graag eens lekker hard rennen op een hondenweide. We strekken graag ook onze pootjes eens elders. We zijn tegen de andere honden lief en volgens hoe ons petje die dag staat, spelen we er mee of net niet 😉
We rijden goed mee in de wagen, maar ik Kai krijg vaak wat weinig plaats van Mouk die grootheidswaanzin heeft en nogal veel plaats in beslag neemt. Ik, Kai ben dan ook soms een softie, terwijl Mouk slaapt durf ik zijn mand niet voorbij maar Mouk die slaapt lekker door hoor.

Doorheen de dag wanneer we niet rennen, springen, vliegen, vallen en weer opstaan 😉 Dan vertoeven we het liefst in  onze manden of op een lekker zacht kussen. Gedurende de nacht zijn we gewend om in onze bench te slapen, elk apart in onze bench. Na ons laatste plasje buiten krijgen we nog een kleine snack om op te knabbelen en dan gaan we naar dromenland. Meestal durf ik Kai even een klein beetje jammeren, maar na een kwartiertje stop ik wel en slaap heel de nacht door. Mijn broer Mouk wordt heel af en toe wakker en blaft wanneer hij toch een plasje moet doen gedurende de nacht… maar gelukkig is dat niet elke keer, want ik wil wel verder slapen hoor 😉

Ik, Kai ben zéér aanhankelijk en heel sociaal en kom je ook tegemoet om te begroeten. Mijn broertje Mouk is ook wel sociaal, maar kijkt net iets langer de kat uit de boom… Hij heeft langer tijd nodig om open te bloeien en om aan iemand te wennen.

Wandelen doen we beide goed, alleen durft Mouk wel eens blaffen naar een andere hond omdat hij wil gaan kennismaken, maar verder wandelen wij mooi mee. We hebben beide wel een heel groot jachtinstinct… konijntjes, katten en kipjes zijn niet veilig voor ons. Maar tja, we zijn dan ook jachthonden he… al hebben we het nooit gedaan, het zit in onze genen.

We houden beide van onze rust als we slapen, ik Kai kan wel met kindjes maar m’n broertje Mouk houdt niet zo van de drukte rondom hem. Dus als je een gezinnetje hebt, liever met grotere kinderen daar kunnen we ons beide wel in vinden.

Dus… heb je een groot hart, plaats voor ons beide en durf je de uitdaging aan om voor ons beide te gaan ? Aarzel dan aub niet en vul snel een adoptie-aanvraag in. Tot snel, pootje Kai en Mouk.

     
 

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG : 
380 Euro samen  (inclusief chip,inentingen, castratie, Europees paspoort en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : beetje oudere
  • Katten : NEE
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : paar uur
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA