Fortuna

 Fortuna

Una is een crèmekleurig galgoteefje van 3 jaar oud.
Ze werd gevonden op straat nadat ze was aangereden door een auto .

Haar rechterheup werd met succes geopereerd in Spanje en daarna mocht ze naar België om verder te herstellen en op zoek te gaan naar haar gouden mandje.

Una'tje is een zeer lief maar wat onzeker meisje .
In huis is ze al helemaal ingeburgerd. Ze heeft alle mandjes al uitgetest en goedgekeurd (hiervoor moet er gerollebold worden in alle mogelijke posities en gefietst met de achterbenen om de spieren te oefenen 😉). Ook de hondenzetel is oké om te genieten van het zonnetje en het zicht op de tuin.

Ze is dol op haar opvangouders en vertrouwt hen volledig. Haar gekwetste pootje mag gemasseerd en ingewreven worden en daar geniet ze duidelijk van, dan knijpt ze haar oogjes toe van genot .

Una is een vrolijk en opgewekt hondje . Ze wordt graag geknuffeld en als we thuis komen draait haar staartje overuren.
Ze komt goed overeen met de andere honden van het gezin, slaapt goed, eet goed en is van de eerste dag zindelijk.

Buiten is ze nog wat bang en onwennig. Ze gaat wel dolgraag mee wandelen, maar is nog onzeker en schrikkerig in het verkeer en in de buurt van vreemde mensen (een veiligheidstuig en dubbel aanlijnen is dus de boodschap !). Dan zoekt ze steun bij haar opvangouders en bij de andere hondjes van het gezin.
Daarom zoeken we voor ons meisje bij voorkeur een gezin met één of meerder stabiele honden waar ze zich kan aan optrekken .

Met haar heup gaat het duidelijk de goede kant op . Elke dag worden de wandelingen verder uitgebreid en Una stapt vrolijk op 4 pootjes mee . Misschien zal ze in de toekomst nog een beetje blijven manken , maar volgens de dierenarts kan ze een perfect normaal leven leiden op voorwaarde dat ze haar slanke lijn behoudt (eigenlijk geldt dit voor alle galgootjes 😉) ! De geopereerde heup mag immers niet te zwaar belast worden !

Gaat bij de aanblik van dit zorgenkindje uw hart wat sneller slaan en hebt u de tijd en het geduld om dit meisje te laten openbloeien …?

            

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT ?
Klik dan HIER om een adoptieaanvraag te versturen.


ADOPTIEBEDRAG :
280 Euro (inclusief chip, inentingen, Europees paspoort, sterilisatie en registratie)


BELANGRIJK :
Voordat u contact met ons opneemt, vragen wij u onze adoptieprocedure en voorwaarden door te nemen. Indien U in een huurhuis woont, vragen wij u tevens op voorhand contact op te nemen met uw huisbaas.

EXTRA INFORMATIE :

  • Kinderen : JA
  • Katten : JA
  • Andere Honden : JA
  • Alleen zijn : paar uur
  • Auto : JA
  • Zindelijk : JA