Brigitte

Gepost in Adoptieverhalen

BrigitteVrijdag 4 februari.
Fantastisch nieuws ! Het huisbezoekje is goedgekeurd en we zijn zo blij dat ons prinsesje mag komen ! Zondag verhogen we de draad achteraan zodat de tuin galgo proof is. En we bestellen alvast een jasje en halsband. Ook haar bedje staat al klaar ... de andere honden hebben al een vermoeden ... en nu maar aftellen ...

Amai wat een prachtig meisje hebben wij van de luchthaven mogen ophalen. Het was een emotionele dag die we nooit meer zullen vergeten. Toen we thuiskwamen werd ze hier meteen goed ontvangen door de andere hondjes. Het klikte meteen :-) Brigitte noemt nu trouwens Paquita !

 

Ze was enorm moe, ze ging meteen in haar bedje liggen en heeft geslapen tot 8u30 de eerste morgen. De dag erna hebben we hier de tuin volledig verkend en in de namiddag zijn we gaan wandelen in Ruddervoorde met een hele bende soortgenootjes.

Het is een fantastische speelse meid!

Wij willen graag iedereen bedanken voor het goede verloop van alles. De mensen van de organisatie die in de luchthaven waren, waren enorm vriendelijk en stonden ons goed te hulp voor alle vragen en info die we nog hadden.

Hartelijk dank voor alles !
Veel groetjes Stefaan en Ulrike

En een pootje van Lotte, Mika, Nena en Paquita