Aankondiging nieuwe website

Gepost in Nieuws

Onze huidige website is technisch op zijn laatste pootjes aan het lopen. Samen met een ervaren partner zijn we bezig aan een nieuwe website die terug meerdere jaren kan meegaan.

We streven ernaar om de nieuwe website zo snel mogelijk) te lanceren (migratie en voeden webshop  kost blijkbaar toch wat meer tijd dan verwacht). Wees dus niet verbaasd als je dan plotseling op een totaal andere omgeving terecht komt.

Naast de nieuwe "motor" zal de website dan ook een volwaardige webshop bevatten waar je de GAE-artikelen kan bestellen en betalen.

 

Hieronder alvast een eerste preview

nieuwe website

Zomeractie Arca

Gepost in Nieuws

Beste Sympathisanten en leden,

Galgo Aid Europe werkt al jaren samen met het asiel Arca de Noé in Albacete.

Dit asiel vangt voornamelijk Galgo's en Podenco's op, lokaal afkomstig uit de jacht en de illegale hondenrennen.

Voor de werking moet het asiel beroep doen op giften van GAE en zusterorganisaties in België en het buitenland, maar in niet onbelangrijke mate ook op steun van de lokale overheden. Het is net die belangrijke steun van de lokale overheden waar zich op dit ogenblik een probleem stelt (geen of zeer laattijdige beperkte toelagen) waardoor het asiel het moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen en de lokale vrijwilligers zelfs hun spaarcenten aanspreken om de honden de nodige basisnoden te kunnen aanbieden.

Gelet op deze precaire toestand heeft GAE beslist om een steunactie op te starten teneinde het asiel extra te steunen in deze moeilijke tijden.

Wens je ook een bijdrage te leveren, dan kan dit door een storting te doen op de rekening BE50 7440 5445 8318 ten name van Galgo Aid Europe met de vermelding : 

ZOMERACTIE ARCA

De ontvangen bedragen worden, zoals steeds, integraal aan het asiel overgemaakt. Bij het begin van iedere nieuwe maand wordt er een tussenstand opgemaakt en het gestorte bedrag gestort op de rekening van het asiel. Het totaal van de maandelijks ingezamelde en gestorte bedragen wordt op de GAE-website vermeld.

Bij de eerste storting zal GAE ook uit het reservefonds een extra inspanning leveren.

Ook op onze stand op de rommelmarkt in Boortmeerbeek 15/8 en de komende wandelingen van 10/9 (Tessenderlo) en 8/10 (Wuustwezel) zullen we een extra inzamelactie houden en zelf ook een extra inspanning leveren vanuit GAE om het asiel te steunen.

Alvast dank voor uw hulp en steun, alle kleintjes maken één groot verschil. Delen van dit berichtje is lief!

Komende wandelingen en activiteiten

Gepost in Nieuws

Beste vrienden en sympathisanten.

Hieronder vinden jullie al de planning van de wandelingen  en activiteiten.

Wandelingen 2023

 • Indien er iemand 1 of meerdere suggesties heeft, kunnen deze overgemaakt worden aan bestuur@galgoaid.eu. Het bestuur van GAE helpt dan mee met de organisatie. Wij beschikken ook over een checklist om dit in goede banen te leiden.

Activiteiten (o.v. dat deze plaatsvinden)

 • juli 2023 : Elena neemt terug deel aan Dodentocht voor sponsoring ARCA
 • 15 augustus : Rommelmarkt Boortmeerbeek
 • 17 december 2023 : Kerstmarkt Wuustwezel

Nieuwe GAE-tent

Gepost in Nieuws

Op de Canicross van Paw's Up hebben wij voor de eerste keer onze nieuwe GAE-tent opgesteld. De frame van onze vorige roen-wit gestreepte tent had vorig jaar de geest gegeven (breuk) waardoor een nieuwe tent een noodzaak was geworden. We hebben dan ook geopteerd voor een kleur die het dichtst bij de GAE-kleuren aanleunde en op de zijkanten van het dak onze naam en website laten aanbrengen zodoende dat deze duidelijk herkenbaar is.

Hieronder vind je de foto van onze tent.

 

Tent GAE

18/2/2018 : Canicross t.v.v. GAE

Gepost in Nieuws

canicross

GAE was aanwezig met een stand op de door Paw's Up vzw georganiseerde vierde canicross, bikejöring en dogscooter competitie.

Het was een mooie zonnige dag waarbij ons project op een welgemeende aandacht van de deelnemers kon rekenen.

De opbrengst was ten voordele van GAE. Wij bedanken de initiatiefnemers hartelijk om onze vereniging weerhouden te hebben..

 

Login

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums
 • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli