Dodentocht 2019 - Deelname tvv GAE

Geschreven door Daniel. Gepost in Nieuws

9 augustus 2019 is het weer zover. De DODENTOCHT.

Op dit ogenblik heeft Elena al te kennen gegeven dat ze deze wandeling doet ten voordele van Arca de Noé.  Je kan haar steunen door een bijdrage te storten op de rekening van G.A.E  : BE51 7310 0195 8462 met de vermelding "Dodentocht Elena".
Er zal ook op de wandeling in Lier van 2 juni ter hoogte van de tafel met de drankbonnetjes  een speciale spaarpot en sponsorlijst staan waar je met je sponsorbijdrage terecht kan.

Hier vind je de link naar de affiche.

Komende wandelingen en activiteiten

Geschreven door Daniel. Gepost in Nieuws

Beste vrienden en sympathisanten.

Alhoewel we nog volop met de voornbereidingen van 2019 bezig zijn, vinden jullie hieronder, hieronder al de ruwe planning van de wandelingen (periode en provincie) 

GAE neemt ook deel aan een aantal evenementen.

Wandelingen 2019 

 • 23 maart 2019 : Camping Zavelbos, Kattebeekstraat 1 B- 3680 Opoeteren (Maaseik) (Limburg)
 • 2 juni 2019 : Lier
 • 8 september 2019 : Gooreind (Wuustwezel)
 • 20 oktober 2019 : West-Vlaanderen (Zerkegem)
 • 1 december 2019 : Denderleeuw (Oost-Vlaanderen)

GAE-standen

 • 15/8/2019 : Rommelmarkt Boortmeerbeek
 • 22/12/2019 : Kerstmarkt Gooreind

 

 

Nieuwe GAE-tent

Geschreven door Daniel. Gepost in Nieuws

Op de Canicross van Paw's Up hebben wij voor de eerste keer onze nieuwe GAE-tent opgesteld. De frame van onze vorige roen-wit gestreepte tent had vorig jaar de geest gegeven (breuk) waardoor een nieuwe tent een noodzaak was geworden. We hebben dan ook geopteerd voor een kleur die het dichtst bij de GAE-kleuren aanleunde en op de zijkanten van het dak onze naam en website laten aanbrengen zodoende dat deze duidelijk herkenbaar is.

Hieronder vind je de foto van onze tent.

 

Tent GAE

18/2/2018 : Canicross t.v.v. GAE

Geschreven door Daniel. Gepost in Nieuws

canicross

GAE was aanwezig met een stand op de door Paw's Up vzw georganiseerde vierde canicross, bikejöring en dogscooter competitie.

Het was een mooie zonnige dag waarbij ons project op een welgemeende aandacht van de deelnemers kon rekenen.

De opbrengst was ten voordele van GAE. Wij bedanken de initiatiefnemers hartelijk om onze vereniging weerhouden te hebben..

 

Vrijwilliger aan het woord - Viviane

Geschreven door 3sens. Gepost in Nieuws

IMG 0309ZOU JE DE LEZERS IN HET KORT VERTELLEN WIE JE BENT ?

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Viviane Nys ,maar bijna iedereen noemt mij Viv.Ik woon in Tessenderlo,samen met mijn man Jan en vriendinnetje Tuli,mijn allerliefste galgomeisje. Ik ben 54 jaar jong en heb nog een dochter ,zoon en kleinzoontje. Van als ik klein was zie ik heel graag honden en zijn er ook altijd honden in mijn leven geweest. Een leven zonder hond(en) kan ik mij niet voorstellen. Toen ik 14 jaar geleden meer vrije tijd kreeg wilde ik mij dan ook gaan inzetten voor honden die achter gelaten of verwaarloosd waren.Wij hadden toen een klein bastaard hondje uit het asiel en de bedoeling was om in een asiel te gaan helpen. Tot... Ik een reportage op tv zag van de Spaanse windhonden,de galgo's.En op slag was ik verkocht. Zo'n hond zou ik redden en een nieuw leven geven. Ik ben beginnen lezen,opzoeken,alles was ik kon vinden over de Galgo en over de problematiek van hun leven in Spanje werd verslonden,dikwijls met tranen maar mijn ogen sluiten kon ik niet. Enkele maanden later ,november 2003,was het zover en hebben wij een goudbruin galgoteefje geadopteerd ,Telma. Een geboren alphahond die veel opvangertjes gerust heeft gesteld. Het windhondenvirus had mij dusdanig te pakken dat ik als vrijwilligster ben gestart bij GRB. In januari 2004 is onze Ushi er nog bij gekomen,een zwart zwaar mishandeld galgoteefje en dan zijn in maart 2004 Lina en soja in opvang gekomen ,2 teefjes die samen gevonden waren op straat in Spanje en geadopteerd in Belgie maar helaas was hun bazinneke overleden en zo zijn ze ook samen voor altijd hier gebleven. 4 windekindjes op 5 maanden tijd bij in huis en nog onze Loekie van 8 jaar uit het asiel die helemaal opleefde met zijn 4 langpoot zussen :-)  Spijtig hebben we onze 5 honden de voorbije jaren 1 voor 1 moeten laten gaan,maar het was sowieso de mooiste tijd uit mijn leven met hen alle 5 aan mijn zijde.

Wij danken

 • Sponsor-ThermoHeizung
 • Sponsor-Bananas
 • Sponsor-Europremiums

Wij Danken

 • Sponsor-Goormans
 • Sponsor-VanDenBroeck
 • Sponsor-Immobilli