Onze beste wensen voor 2016

Geschreven door 3sens. Gepost in Nieuws

Beste Allemaal,


Anita-en-Cala2016 is ondertussen goed en wel van start gegaan ... een jaar dat toch wel een beetje speciaal is voor Galgo Aid als organisatie. Het is nl inmiddels 10 jaar geleden dat Galgo Aid werd opgericht door een groepje vrijwilligers. Zij zorgden voor een stevige fundering, waar sinds begin 2009 door een nieuw bestuur en enkele extra nieuwe vrijwilligers, stap voor stap werd aan verder gebouwd. Elke bouwheer weet, wie start met een bouw, weet eigenlijk zeer weinig ... je weet niet waar je aan begint, wat je allemaal te wachten staat en al doende leert men. Zo ook met Galgo Aid, met vallen en opstaan, met een lach en een traan, bouwen we dag na dag voort, aan een mooi verhaal. Een verhaal met veel hoofdstukken en personages ... hoofdstukken met Happy Endings, maar sommigen ook triest en koud.

Onze collega’s in Spanje van het asiel Arca de Noé, waar we reeds 10 jaar mee samenwerken, zijn intussen vrienden geworden. Zij staan aan de frontlinie en krijgen dagelijks te maken met de harde realiteit in Spanje, een realiteit die ik samen met enkele andere vrijwilligers nog eens mocht ervaren toen we in Albacete waren in December 2015.

In al die jaren hebben we veel geleerd en de nodige ervaring opgebouwd ... over de windhonden zelf, de situatie in Spanje, samenwerken in een vrijwilligersteam, contact met adoptanten, organisatie van evenementen en wandelingen, medische problemen van honden, .... Er komt heel wat bij kijken om een organisatie als Galgo Aid draaiende te houden en dit kunnen we enkel en alleen, dankzij onze gemotiveerde vrijwlligers.

Want vergis u niet, passie voor de windhonden alleen is niet genoeg om als organisatie 10 jaar lang te overleven ! Vrijwilligers die er staan, dag & nacht, in goede en minder goede dagen, en mee hun schouders onder de werking van Galgo Aid zetten, dat is de sleutel tot het succes. Wie Galgo Aid als organisatie kent, alsook het huidige team vrijwilligers, weet dat we al heel wat watertjes hebben doorzwommen om de organisatie te zijn, waar we vandaag de dag voor staan.

Uit dank voor onze vrijwilligers, zullen we in 2016, wat toch een beetje een feestjaar is voor onze organisatie, elke maand een vrijwilliger in de spotlights zetten. Zo kunnen zij met eigen woorden uitleggen waarom zij zich elke dag inzetten, gratis en voor niets ...

Hou zeker en vast ook onze agenda in het oog, zodat je samen met ons kan genieten van gezellige wandelingen en toffe evenementen.

Bedankt iedereen, voor jullie steun en sympathie voor Galgo Aid.

Bedankt aan al onze super fantastische adoptanten, dat jullie 1 (of meerdere) van onze honden een Gouden Mandje geven.

Bedankt vrijwilligers, jullie zijn allen 1 voor 1 uniek, warme en liefdevolle mensen ... jullie zijn samen GAE.

Veel liefs
Anita
Voorzitster GAE

 

11

22

33

 

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli