Vrijwilliger aan het woord - An

Gepost in Nieuws

An-thuis-kusje-aan-opvangertje

Zou je de lezers in het kort willen vertellen wie je bent ?

Hallo, ik ben An Kint, 42 jaartjes jong en "mama" van een grote hondenroedel en zes poezen.
Ik heb reeds 23 jaar een gelukkige relatie met mijn vriend Gerry en samen delen wij een grote liefde voor dieren. Ik werk mee in de familiezaak van Gerry en dat geeft me wat vrijheid in het kiezen van mijn werkuren. Dat komt me al eens goed uit in combinatie met mijn vrijwilligerswerk voor GAE.
Ik heb communicatie gestudeerd en dat verklaart misschien waarom ik " een taterwater " ben ;-) . Ik ben vrij optimistisch en perfectionistisch van aard en doe de dingen graag "my way", in de mate van het mogelijke uiteraard.

Vrijwilliger aan het woord - Daniel

Gepost in Nieuws

27rondleidingHallo, een woordje als vrijwilliger van de maand vanwege de penningmeester


Zou je de lezers in het kort kunnen vertellen wie je bent

Ik ben Daniël Dumoulin en samen met mijn echtgenote Rita Sauvage werken we al enkele jaren mee aan de doelstellingen van GAE. Wij zijn woonachtig in Boortmeerbeek (op de as Mechelen-Leuven, een 7-tal km van Mechelen). Wij hebben 3 zonen, Geoffrey (25 - sinds 11/2015 het nest verlaten), Raoul (22 – student diergeneeskunde) en Xavier (19 – student geneeskunde).

Ik ben beroepshalve politiecommissaris – technologie gestuurde politiezorg (technologische hulpmiddelen politie (van bouwtechnisch tot in het politievoertuig – cameratechnologieën))

Vrijwilliger aan het woord - Gwen

Gepost in Nieuws

gwen-mooi-met-ice75 opvanghonden later, ben ik best een beetje trots op mezelf en blij dat als ik als vrijwilliger van de maand februari, eens mijn zegje mag doen :-)

Zou je de lezers in het kort willen vertellen wie je bent ?

Ik ben Gwen Plu en woon met mijn vriend Sjoerd, ons bijna 4 jarig dochtertje June en onze roedel (wind)honden in het rustig Kempische Bouwel (deelgemeente van Grobbendonk).

Hoe lang ben je al vrijwilliger bij Galgo Aid ?

In juni 2009 mocht ik mijn 2 eerste opvangertjes verwelkomen. Luna een galgo pupje van ongeveer 4 maand en Sandra (Mippy) een podenco-mixje van ongeveer 7 maand. Over een vuurdoop gesproken :-) Direct 2 “puppymonstertjes” (niet negatief bedoeld hoor) maar als soort van koosnaampje voor puppy's omdat je puppy's als ze wakker zijn zo goed als altijd in de gaten moet houden, doe je dit niet dan wil er links of rechts al wel eens iets misgaan ! Intussen zit ik aan opvangertje nummer 75 ! Het maakt mij ook helemaal niet uit welke opvanger ik krijg, reu of teef, jong of oud, ziek of gezond, dominant of onderdaning, galgo of podenco ... ze zijn allemaal welkom. Ook herplaatsterkes komen vaak bij mij terecht, zeker als ze ergens anders vanalles hebben mispeutert, dan mag ik ze heropvoeden, wat meestal heel gemakkelijk gaat.

Onze beste wensen voor 2016

Gepost in Nieuws

Beste Allemaal,


Anita-en-Cala2016 is ondertussen goed en wel van start gegaan ... een jaar dat toch wel een beetje speciaal is voor Galgo Aid als organisatie. Het is nl inmiddels 10 jaar geleden dat Galgo Aid werd opgericht door een groepje vrijwilligers. Zij zorgden voor een stevige fundering, waar sinds begin 2009 door een nieuw bestuur en enkele extra nieuwe vrijwilligers, stap voor stap werd aan verder gebouwd. Elke bouwheer weet, wie start met een bouw, weet eigenlijk zeer weinig ... je weet niet waar je aan begint, wat je allemaal te wachten staat en al doende leert men. Zo ook met Galgo Aid, met vallen en opstaan, met een lach en een traan, bouwen we dag na dag voort, aan een mooi verhaal. Een verhaal met veel hoofdstukken en personages ... hoofdstukken met Happy Endings, maar sommigen ook triest en koud.

Onze collega’s in Spanje van het asiel Arca de Noé, waar we reeds 10 jaar mee samenwerken, zijn intussen vrienden geworden. Zij staan aan de frontlinie en krijgen dagelijks te maken met de harde realiteit in Spanje, een realiteit die ik samen met enkele andere vrijwilligers nog eens mocht ervaren toen we in Albacete waren in December 2015.

Vrijwilliger aan het woord - Griet

Gepost in Nieuws

FRONT-Griet en BoZou je de lezers in het kort willen vertellen wie je bent ?

Hoi allemaal, 

Ik ben Griet Verheyen 43 lentes jong ;-) woon in Wuustwezel samen met m'n mannetje Luc en onze 2 schatten van Galgo's (Beau en Atilla) uiteraard geadopteerd via Galgo Aid ;-) Vrij nuchter maar goedlachs persoontje, dat het leven heel graag rooskleurig bekijkt. Meestal happy maar dat lukt niet altijd even goed met m'n ziekte van Crohn. Maar we doen ons uiterste best om alles eruit te halen wat er uit te halen valt. Vooral veel wandelen met de honden, daar kunnen we zo van genieten. En dit dan't liefste met m'n camera in de hand, want ik fotografeer heel graag en't liefst van al honden of de natuur in al z'n facetten. Alle seizoenen hebben hun pracht en praal om vast te leggen.


Hoe ben je in contact gekomen met Galgo Aid ?

In december 2011 hebben we onze Beau (Nico) geadopteerd, de eerstvolgende wandeling daarop in het voorjaar van 2012 gingen we voor't eerst mee wandelen met Galgo Aid. Uiteraard had ik tijdens die wandeling ook heel veel foto's genomen, wat blijkbaar ook opgemerkt werd door de vrijwilligers van Galgo Aid. Dus van het één kwam het ander, de foto's werden doorgestuurd om op de fotosite te plaatsen en zo ben ik erin gerold. Vervolgens ben ik met de Galgo Aid Facebookpagina beginnen helpen, op de website de 'hondjes ter adoptie' op plaatsen, huisbezoekjes, hondjes ophalen in de luchthaven, drukwerkjes voor de wandelingen, Medisch Hulpfonds,... Het leuke is dat het een verscheidenheid van dingen is, maar vooral het creatief bezig zijn vind ik heel erg leuk, echt m'n dada.

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli