Aankomst Luchthaven Oostende

Gepost in Nieuws

kooien aankomstZaterdag 21 juni was het dan eindelijk zover … Trinda, Guilli, Spy, Sequeta, Corina en Tiffany zetten voet op Belgische bodem !

Een gezellige aankomst in Oostende, waar onze opvanggezinnen en adoptanten Anita en Griet stonden op te wachten.

Ze gingen speciaal over en weer naar Spanje om de honden te gaan halen, een vermoeiende reis, maar meer dan de moeite waard ! 

31 ... and counting

Gepost in Nieuws

31Bijna eind Juni en we hebben reeds 31 geweldige hondjes een Gouden Mandje kunnen bezorgen.

Gouden Mandjes dankzij een goede samenwerking met onze collega's in Spanje, een gemotiveerd ervaren GAE team, maar vooral, dankzij onze adoptanten. Allen echte dierenvrienden die er bewust voor kiezen om een Spaanse Hond een 2e kans te geven. De vele foto's en email updates die we regelmatig ontvangen bewijzen dat onze GAE hondjes graag gezien worden.

Onze collega's in Spanje zijn steeds zeer blij met de foto's die wij doorsturen, daar zij immers hun beschermelingen op het vliegtuig zetten en hen lang (soms nooit) meer terugzien ! Ook onze adoptieverhalen worden veel gelezen en zijn een bron van informatie voor nieuwe adoptanten. Wij kijken dan ook graag uit naar nog meer adoptieverhalen om toe te voegen aan onze website.

 

Onze Podenco's in de Spotlights

Gepost in Nieuws

OonaBij het artikel in de Woef van mei 2014 over het ras Podenco's staan prachtige foto's.  Foto's van niemand minder dan Podenco’s die via Galgo Aid hun Gouden Mandje gevonden hebben. Als echte fotomodellen poseerden ze voor de lens van fotograaf Kurt van de Woef !

En ook ons Niki prijkt in de Woef, een artikeltje ingestuurd door haar baasje Sjoerd, een extra verrassing.

 

Artikel "Liefde voor Spaanse Windhonden"

Gepost in Nieuws

Artikel-WecareBeste GAE Team,

In juni 2011 adopteerden wij Bianca, nu Bezz en in augustus 2012 adopteerden wij Nemo.

Wij delen graag het artikel met jullie, dat er in het krantje bij Ludo op het werk gezet werd over de Spaanse windhonden.

Bezz en Nemo zijn een tof duo en genieten er beiden van om dicht bij mekaar te liggen. Ook met de poes gaat het goed, die is zelfs baas over de 2 honden.

We zouden ze zeker niet willen/kunnen missen !

Groetjes Christine en Ludo

Reddingsactie : Laima

Gepost in Nieuws

 

Laima captured3Laima doolde meer dan 6 maanden rond in de straten van een klein dorpje in Spanje … en niemand kon haar te pakken krijgen …Ze kreeg hier en daar wat te eten en had na enkele maanden een vaste slaapplaats, dat was de moment om de vangkooi te gebruiken. Met lekkers werd Laima al snel in de vangkooi gelokt en kon ze gered worden !

Laima werd direct door de vrijwilligers van het asiel gewassen en goed verzorgd, het werd al snel duidelijk dat dit meisje een zwaar leven gehad heeft !
Ze zat vol teken en vlooien en had verschillende wondjes. Bovendien werd ze positief getest op Ehrlichia en Leishmania.

Laima is amper 5 jaar oud en heeft nooit liefde gekend in haar leven. Ze is een lief en zachtaardig galgootje en heeft verzorging en warmte nodig.

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli