Vrijwilliger aan het woord - Herwig

Gepost in Nieuws

Herwig met OrlandoZou je de lezers in het kort vertellen wie je bent ?

Mijn naam is Herwig De wilde, 59 jaar, afkomstig van Lillo Fort en hier ook lang woonachtig geweest. Ik ben opgegroeid met dieren: honden, katten en duiven evenals de dieren die in de weiden in Lillo rondliepen. Nadat onze hond gestorven was, mocht ik pas een andere halen na mijn studies. Ze verschoten nogal toen ik met een Duitse herder uit het asiel aankwam. Begonnen met I.PO. africhting en dit lang gedaan, of toch zolang dat ik zag dat Monty zelf het leuk vond om te doen, want dat was het belangrijkste voor mij.

Nadien kwam voor 14 jaar een labrador in mijn leven, ook super, en dan kwam Drieke de Galgo. Ze Luisterde niet, ze pikte ons eten, ze ging lopen !! En toch ... ze keek eens diep in men ogen en ik was verloren ha ha. Ik had voor lange tijd m’n beste en liefste vriendin.

Vrijwilliger aan het woord - Ingrid

Gepost in Nieuws

FRONTZou je de lezers in het kort willen vertellen wie je bent?

Mijn naam is Vannieuwenhuyse Ingrid en ik ben woonachtig als alleenstaande hondenmama in Denderleeuw. Ik ben 47 jaar jong en heb hier thuis een paar fantastische viervoetertjes rondlopen waaronder o.a. volgende windekindjes : een lief ruwharig Podenco-Galgo meisje ( Patri ) die zichzelf al eens graag hoort blaffen, een mooi zwart Galgootje ( Mori ) waar ik een ganse encyclopedie over kan schrijven, een prachtig wit-beige Galgootje ( Nieva), een speciale kruising van Galgo-Sloughi ( Patsy ), een galante grote wit-zwarte Greyhound ( Triggy ), een schattig zwart Greyhound meisje met speciale oortjes ( Macey). Ik heb hier niet alleen windhonden rondlopen maar ook een schat van een Frans Bulldogje “ons Tashy”. Zij fungeert zo’n beetje als verpleegster want als er iets mis is met 1 van de honden dan voelt zij dit zeer goed aan en zorgt ze ervoor dat ik opmerk dat er iets mis is ... het lijkt wel alsof ze het komt vertellen en daar houdt het niet op, ze zal er ook mee voor zorgen  En dan last but not least 2 prachtige langharige Chihuahua’s. Dus, zoals jullie kunnen lezen een goed gevuld huishouden.

Uitnodiging Mateo

Gepost in Nieuws

In het Spaans

FRONT

Hola!
Mi nombre es Mateo, algunos ya me conoceis, trabajo en Arca de Noe , en Albacete ( Spain), un albergue creado hace mas de 25 años, para ayudar a los perros de nuestra ciudad y alrededores, desde el que llegan a Belgica, a traves de GAE, muchos galgos para ser adoptados!
Este proximo dia 26 de junio, estaré el 10 aniversario de GAE, me encantará poder ver, disfrutar y pasear a muchos de esos galgos que he conocido en una vida anterior .. ...
Será un dia inmensamente feliz, me gustará escuchar historias, anecdotas, y contar todo lo que se de algunos de ellos... Algunos anos pasado he venido tambien a Belgica para andar con GAE, era muy emotive y varios galgos que todavia se reconosce. Yo voy, nos acompañas?
En la foto, podeis ver a los perros reservados por GAE: LILA Y ALONSO, junto a otros ofrecidos: BOHEME, EMMA, ROSARILLO
Todavia estan esperando para venir a Belgica, esperando vuelos y casas de acogidas y claro, gente para adoptarlos.

 

In het Nederlands

Hallo,
Mijn naam is Mateo, sommigen kennen mij wel, ik werk intussen ongeveer 25 jaar in het asiel van Arca de Noe te Albacete. Ik wil de honden uit ons dorp en omgeving helpen om een beter leven te krijgen. Dit kan als ze naar Belgie kunnen komen via Galgo Aid, zo zijn er al veel galgo’s geadopteerd ! 26 juni zal ik aanwezig zijn tijdens de wandeling van het 10 jarig bestaan van Galgo Aid. Ik kijk ernaar uit om vele galgo’s die ik uit hun vorige leven ken, terug te zien, te zien genieten en samen te kunnen gaan wandelen. Het zal een zeer gelukkige dag worden, ik wil jullie verhalen horen, grappige ankdotes, alles wat je maar wil vertellen. Ik heb jaren geleden al eens een wandeling mogen meemaken van GAE en veel honden kenden mij nog, het was heel mooi en emotioneel.
Op de foto si je enkele galgo’s die voor GAE gereserveerd zijn : Lila en Alonso, samen met Boheme, Emma en Rosarillo. Ze wachten nog om naar Belgie te kunnen komen, ze wachten op vluchten, op opvanggezinnen en uiteraard, op adoptanten.

 

 

Vrijwilliger aan het woord - Anita

Gepost in Nieuws

FRONTZOU JE DE LEZERS IN HET KORT WILLEN VERTELLEN WIE JE BENT


Ik ben Anita, 44 jaar jong en samen met mijn echtgenoot Robin en onze dochter Sari, wonen wij in het gezellige St-Job. Uiteraard lopen er ook bij ons viervoeters rond :)  Bo, een kruising podenco die net 10 jaar geworden is en Loomsie onze galgo die 6 jaar oud is (al zou je het niet zeggen als je hem door het huis ziet vliegen of op de hondenweide ziet crossen). Sinds kort heeft Sari ook een halve stal paardje Gipsy, die door ons, als echte dierenvrienden, al heel graag gezien wordt en dus zeker het vernoemen waard is in dit artikeltje.

Vrijwilliger aan het woord - Jeanine

Gepost in Nieuws

FrontZou je de lezer in’t kort willen vertellen wie je bent

Hallo, mijn naam is Jeanine en ik woon in het Noorden van Antwerpen in het groene Wuustwezel. Ik ben een fiere Oma van vijf kleinkinderen tussen 2 en 12 jaar. Mijn echtgenoot is helaas nog niet zo lang geleden overleden, dus woon ik nu samen met mijn drie kleine mini hondjes en mijn nieuwe man in huis “LOU “ een grote mastin pup van 15 maand.

Ik had het geluk om met 50j op pensioen te gaan en zo verkreeg ik veel vrije tijd. Om deze nuttig in te vullen had ik gereageerd op een advertentie “pleeggezinnen gezocht voor hondjes”. Al snel kreeg ik een telefoontje en na de nodige uitleg een huisbezoekje ter kennismaking. Ik werd gelukkig goed gekeurd om hondjes op te vangen en zo ben ik in de Rescue vrijwilligerswereld terecht gekomen. Door mijn chronische ziekte moet alles de laatste tijd wat rustiger verlopen. De jaren dat ik honderden pupjes opving zijn voorbij, zo nu en dan een opvangertje om lekker te verwennen en mee te socialiseren is meer dan genoeg en doe ik met veel plezier.

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli