Skylar in de Flair

Gepost in Nieuws

FRONTJessica en Skylar stonden deze week in de Flair ! (mei 2011)

Dat Sky een gouden mandje gevonden heeft bij Jessica en Wouter, zoveel is zeker. Dat kan je ook zien aan het leuke filmpje 'Sky goes Bananas' :-) Ons Sky is op en top een Podenco meisje en gelukkig hebben Jessica en Wouter ook Podenco humor in overvloed ! Ook opvangmama's Sonja en Gwen zullen vast en zeker heel trots zijn op hun kleine schat.

Sky vertelt :

Dat ik met mijn gat in de boter ben gevallen, bewijst zich nog maar eens met een vereeuwiging in ‘de boekskes’. Flair koos mij uit om te poseren voor een artikel over honden. En geposeerd dat ik heb gedaan! Misschien niet zoals ze het voor ogen hadden maar van podencohumor hadden ze dan ook nog nooit gehoord ;-)

flairHet beraamde plan was dat ik door een reddingsboei kwam kijken. Ik vond dat plan iets minder fantastisch... Ok, ok, mijn ogen doen smelten, mijn oren trekken meteen aandacht en mijn vacht is gewoon subliem, maar hoe kon ik anders mijn elegante lijn tentoonstellen?! Mijn vrouwke had wel wat voorbereiding nodig om haar presentabel te maken. Ik ben gewoon van nature mooi! Ach ja, wat kan ik zeggen...

Dan wilden ze ook nog dat ik mijn chique halsband uitdeed. Jongens toch, een dame is toch niets zonder haar accessoires! Op de koop toe moest ik in de camera kijken. En maar met snoepjes zwaaien en maar gekke geluidjes maken. Die mensen toch, het is een ras apart. Uiteindelijk keek ik enkele keren richting snoep. Ik dacht: ‘Kom op, het is voor een goed doel én ik krijg er iets lekkers voor’. Op een momentje wanneer de aandacht wat verslapt was, ben ik gauw nog door de reddingsboei gesprongen! Wat heb ik ze daar toch allemaal mooi beet gehad!

Sky goes Bananas :-)

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli