Hulpgoederen September 2011

Geschreven door 3sens. Gepost in Projecten

FRONTDe meest directe hulp die wij de buitenlandse asielen kunnen bieden is en blijft het bezorgen van “hulpgoederen”.Gelukkig hebben we via via een transportfirma gevonden met een hart voor dieren die af en toe voor ons hulpgoederen naar Spanje kunnen meenemen.

Zodoende vertrok er vorige week opnieuw een transportje met 3 pallets hulpgoederen, inclusief 2 ijskasten en een diepvries. De grote ijskast en diepvries werden aan het asiel van Ibi geschonken en de kleinere ijskast werd aan het asiel van Arca de Noa geschonken.Ook de lege transportkooien voor het transport van onze hondjes per vliegtuig werden terug proper en wel afgeleverd aan alle desbetreffende asielen in Noord Spanje.Alles werd netjes ingepakt in folie en op pallets gezet, zodat de hulpgoederen onbeschadigd aankwamen. De voeding, dekens en andere spulletjes werden verdeeld onder de de asielen Asoka el Grande en het asiel van Ibi.

 

A01Een woordje van dank van Raquel van het asiel van Ibi“Het is ongelooflijk te weten dat we niet alleen zijn en dat we vrienden hebben in Belgie die ons helpen om hier voor de honden te zorgen en een goede thuis te zoeken.Als ik de vrachtwagen zag aankomen kreeg ik weer tranen in mijn ogen ! De ijskast die we zo erg nodig hebben (vooral bij warm weer) om de medicatie in te bewaren. En natuurlijk ook het vele ingezamelde en gekregen eten en de handdoeken en dekens en etenskommen ... Wat ik ook heel leuk vond waren de tennisballen voor de honden ! Dank u wel iedereen in Belgie die geholpen heeft en hulpgoederen geschonken heeft”

Met dank aan de schenkers van de ijskasten en diepvries alsook de transportmaatschappij, die allen anoniem wensen te blijven. Bedankt aan iedereen voor het helpen inzamelen van de hulpgoederen.

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli