Reisverslagen

Reisverhalen van Spanje – verhalen met een lach en een traan !

Unieke, onvergetelijke ervaringen uit eerste hand, geschreven door vrijwilligers, adoptanten of sympathisanten.
Boeiende informatie afgewisseld met de harde realiteit en emotionele momenten, geillustreerd met mooie en ontroerende foto’s

 

Reisverslag Anita (Dec-2009)

Geschreven door 3sens op . Gepost in Reisverslagen

FRONTHoe het begon … 28 november, een noodoproep van Concha, 1 van de vaste vrijwilligers van Kimba te Chiclana (Cadiz). Het wordt kouder, de feestdagen komen eraan, en elke dag komen er honden bij ... Hoe kunnen we nu kerst vieren zonder dat we aan deze noodoproep beantwoorden.

In eerste instantie komen we overeen om alvast 4 honden op onze website te zetten onder ‘honden ter adoptie in Spanje’ Tundra, Crono, Bambi en Rita zijn de gelukkigen ... Goed voor Rita want ze zit al een jaar in het asiel van Kimba !

Het startsein ... Martine en Glenn, die ook Cora van ons geadopteerd hebben, laten ons weten dat ze graag Tundra willen reserveren. Maar eigenlijk is Tundra een beetje een ‘kerstkadootje’ van Glenn voor Martine, dus we willen haar graag voor kerst in Belgie hebben. Na veel zoeken vinden we dan eindelijk een betaalbare vlucht en hebben we toch nog genoeg opvang gevonden.

Vertrek ... De nacht voor het vertrek niet veel geslapen, om de 2 uur wakker geworden en naar buiten gekeken, of het toch maar niet begint te sneeuwen. Gelukkig is dit niet het geval en kan ik veilig naar de luchthaven rijden met mijn ‘autooke’. Na het nodige trek en sleurwerk om de 4 grote kooien in m’n eentje op een karretje te krijgen (om 4 uur ’s morgens in een koude parking grrr), kan ik inchecken en me eindelijk even ontspannen bij een kopje koffie. So far so good, de eerste ‘hindernis’ is genomen.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

Wij danken

  • Sponsor-Galguino
  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-EuroPremium

Wij Danken

  • Sponsor-DCM
  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-Doggyshop