Gesponserde wandeling Nijlen

Geschreven door Daniel. Gepost in Wandelingen

Mini-Affiche-Wandeling-NijlenZaterdag 9 december... Waren wij de begunstigde van de Horta Sponsorwandeling georganiseerd door Tuincentrum Hens te Nijlen. 

Het was een mooie wandeling in de omgeving van Nijlen. Gelet op de promotie door het tuincentrum waren er veel verschillende rassen honden en hun baasjes aanwezig. Het was bovendien één van de betere wandeldagen van deze periode. Iedere deelnemer ontving na afloop een Goody-bag van Tuincentrum Hens Nijlen. Onder de aanwezigen werden nog enkele gevulde rugzakken uitgeloot. We sloten de namiddag af met een gezellig samenzijn.

Onze dank aan het organiserende team en de medewerkers van Hens voor de geslaagde namiddag.

De foto's zijn te bekijken op de GAE-fotosite of op onze facebookpagina.

 

 

 

Verslag wandeling Haaltert

Geschreven door Daniel. Gepost in Wandelingen

Mini-Affiche-Wandeling-HaaltertZondag 2 juli ... Galgo Aid Europe ... Was On The Move... 

Haaltert is een gemeente in de Denderstreek van Oost-Vlaanderen. Deze landelijke gemeente heeft een rijke historiek >900 jaar en een ruim aanbod aan wandelroutes. Onze lokale vrijwilligers hadden uit dit aanbod 2 mooie trajecten uitgestippeld.

Bij het klaarzetten van de zaal en de shop waren de weergoden ons niet goed gezind. De eerste dappere wandelaars kwamen dan ook aan terwijl het nog stevig aan het druppelen was. Gelukkig hadden de weergoden nadien een goed oog in ons project en kon de wandeling in de mooie streek doorgaan in bijna optimale omstandigheden (licht bewolkt, niet te veel zon of te warm).

Na de wandelingen kon iedereen dan genieten van de heerlijke huisgemaakte taarten en ander gebak, waarvoor nogmaals onze dank aan Martine! 

Bedankt voor jullie komst! 

De foto's van de wandeling zijn te bekijken op onze GAE-fotosite via de link in het menu bovenaan de website.

 

 Haaltert

 

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli