Verslag Wandeling Herent oktober

Geschreven door Daniel. Gepost in Wandelingen

Woensdag 31/10/2018 ... Galgo Aid Europe ... Was On The Move by Night - Halloween-style

Mini-Affiche-Wandeling-Herent

 

Op een donkere woensdagavond trokken we met een 50-tal wandelaars de donkere bossen van Herent in voor onze Halloweenwandeling. Naast de nodige fluo-attributen waren vele van onze honden bovendien uitgerust met led-halsbanden, hetgeen de wandeling een feeëriek tintje gaf. In bijna volledige duisternis behielpen we ons met de nodige zak- en hoofdlampen teneinde toch maar iets te zien.  Na de wandeling konden we genieten van een gezllig samenzijn met heerlijke pompoensoep.
De wandeling was bijzonder leuk en het concept is zeker voor herhaling vatbaar. De foto's vind je, zoals steeds terug op de GAE-fotosite

Herent is een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant, net naast Leuven. Dit toch vrij landelijke gebied met een zeer rustige omgeving leent zich perfect om een avondwandeling te organiseren. Daar we minimaal gebruik maken van de openbare weg en kiezen voor landelijke paden is wandelschoeisel en hulpverlichting (zak- en/of hoofdlampen) ten stelligste aan te raden. Voor de honden kan een fluo-jas, eventueel aangevuld met LED-halsband, ook bijdragen tot hun zichtbaarheid.

 

 

 

 

 

 

Wandeling Zerkegem

Geschreven door 3sens. Gepost in Wandelingen

Affiche-Zerkegem-SmallZondag 24 april... Galgo Aid Europe ... On The Move... en deze keer trekken we naar Zerkegem.

 

 

Zerkegem is een dorp in de Belgische provincie West-Vlaanderen en een deelgemeente van Jabbeke. 

Zerkegem ligt op de overgang tussen de De Polders in het noorden en de Zandstreek in het zuiden. De natuur is heel landelijk met veel velden en akkers, dus ideaal voor een prachtige wandeling.

 

 klik om te vergroten

Wandeling-Jabbeke

 

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli