Verslag wandeling Haaltert

Gepost in Wandelingen

Mini-Affiche-Wandeling-HaaltertZondag 2 juli ... Galgo Aid Europe ... Was On The Move... 

Haaltert is een gemeente in de Denderstreek van Oost-Vlaanderen. Deze landelijke gemeente heeft een rijke historiek >900 jaar en een ruim aanbod aan wandelroutes. Onze lokale vrijwilligers hadden uit dit aanbod 2 mooie trajecten uitgestippeld.

Bij het klaarzetten van de zaal en de shop waren de weergoden ons niet goed gezind. De eerste dappere wandelaars kwamen dan ook aan terwijl het nog stevig aan het druppelen was. Gelukkig hadden de weergoden nadien een goed oog in ons project en kon de wandeling in de mooie streek doorgaan in bijna optimale omstandigheden (licht bewolkt, niet te veel zon of te warm).

Na de wandelingen kon iedereen dan genieten van de heerlijke huisgemaakte taarten en ander gebak, waarvoor nogmaals onze dank aan Martine! 

Bedankt voor jullie komst! 

De foto's van de wandeling zijn te bekijken op onze GAE-fotosite via de link in het menu bovenaan de website.

 

 Haaltert

 

Verslag wandeling Neerglabbeek

Gepost in Wandelingen

Mini-Affiche-Wandeling-NeerglabbeekZondag 6 augustus ... Galgo Aid Europe ... Was On The Move... in Neerglabbeek voor een wandeling in mini concept.

In het Limburgse Neerglabbeek waren we te gast in het Orshof met de mooie terrastuin. Vanuit deze locatie werd er dan gewandeld in het natuurgebied Solterheide. 
Het wandelgebied Solterheide is het bosgebied bij uitstek in de Duinengordel. Deze bossen zijn een thuis voor vele planten en dieren. Enkele typische soorten zijn zwarte specht, ree, kleine ijsvogelvlinder, ... De Itterbeekvallei nodigt uit tot een een wandeling vol verrassingen.

Het was een mooie wandeling en ook de weergoden waren ons gunstig gezind, een mooi zonnig weertje en toch niet te warm. Voor en na de wandeling hebben we een gezellig samenzijn gehad. De foto's zullen eerdaags verschijnen op de GAE fotosite en op onze Facebook-pagina.

 

 Solterheide

 

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli