Valentijnswandeling Buggenhout

Geschreven door 3sens. Gepost in Wandelingen

Zondag 9 februari 2014 waren wij voor de 2e maal te gast in Buggenhout voor een mooie Valentijnswandeling.
Het weer was een beetje wisselvallig, maar tussen de buien door hebben we toch genoten van een mooie wandeling.
En daarna uiteraard weer heerlijk genieten van de vers gebakken pannekoeken van Ludo en zijn dochter !

 

 

Wandelingen 2013

Geschreven door 3sens. Gepost in Wandelingen

Valentijnswandeling te Buggenhout, 10 Februari

Onze Valentijnswandeling was een waar succes. De liefde voor onze windekindjes en andere viervoetertjes was zichtbaar aanwezig en er werd weer heel wat afgeknuffeld. Ook onze Podenco's waren goed vertegenwoordigd deze keer ! Na de wandeling konden we genieten van overheerlijke pannekoeken klaargemaakt door Ludo & zijn dochter.

U kan alle foto's bekijken op onze fotosite, met dank aan ons fotografen team !

 

 

Wandeling in het ZONIENWOUD door Walk for a 2nd Life, 28 april

We waren heel blij dat onze vrienden van wandelclub Walk for a 2nd Life een wandeling wilden organiseren ten voordele van GAE. Met goede afspraken en een toffe samenwerking tussen onze vrijwilligers, een grote opkomst en heerlijk weer, was dit wederom een gezellige en hartverwarmende wandeling. Op het einde van de wandeling mocht onze Voorzitster Anita van Julia en Swa een cheque ter waarde van 600 Euro in ontvangst nemen. Ons eigen fotografenteam zorgde wederom voor mooie kiekjes.

 

 

Wandeling in de PANNE door Rambo's Bende, 16 juni

Rambo's Bende ... het klinkt heel stoer ... maar vergis je niet, want de wandelaars van Rambo's Bende hebben een peperkoeken hartje, en dan vooral voor de viervoetertjes ! Naar jaarlijkse gewoonte hebben ze ook deze keer weer hun beste beentje voorgezet en een supertoffe wandeling georganiseerd aan 'het Zeetje' zoals de Rony het zo mooi kan zeggen. Na afloop mochten wij een cheque ter waarde van 800 Euro in ontvangst nemen. Dit volledige bedrag werd overgemaakt aan onze collega's van Protectora Anna. 

Wandeling te Ravels door Galgo Aid, 4 augustus

Het was heerlijk wandelweer, niet te warm en een zacht briesje. Door de vakantieperiode misschien net iets minder volk dan we gewoon zijn, maar dat kon ons echt niet deren, want zoals altijd was de sfeer optimaal en werd er veel gelachen en geknuffeld :-) Mens en dier vonden het wederom ... een zeer geslaagde wandeling. Onze hondjes ter adoptie waren uiteraard ook van de partij : Raul, Palma, Purpuro, Dorada, Ibiza, Yian en Lucas.
 

Wandeling te Landen door Galgo Aid, 10 november

Onze laatste wandeling van 2013 was zeker en vast niet van de minste. Op en top tot in de kleinste details georganiseerd door Martine en Luc, vrienden en buren. De wandeling zelf werd officieel geopend door de Burgemeester van Landen. Een prachtige omgeving, uiteraard mooi weer, heel veel volk, veel windekindjes maar ook heel veel andere rassen en een zeer gezellige sfeer. Kortom, een dag waar we nog regelmatig zullen op terugblikken. En als kers op de taart... een mooie opbrengst die geschonken werd aan Protectora Kimba op de accomodatie ter plaatse te verbeteren.

 

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli