Wandeling Poppel (2011)

Geschreven door 3sens. Gepost in Wandelingen

Zondag 11 maart gingen we wandelen te Poppel !

De locatie was gewoonweg prachtig, het weer was zaaaalig en de opkomst was zoals gewoonlijk heel goed !! Wij vonden het weer een fijne dag en een toffe wandeling. Ook waren we zeer blij vele vertrouwde en ook enkele nieuwe gezichten terug te zien en uiteraard ... zoveel gelukkige hondjes !

Een extra woordje van dank aan de medewerkers van Maxi Zoo te Mechelen voor het schenken van de Goodybags, hun aanwezigheid en tevens extra hulp !

Ook willen wij Pascal bedanken die ondanks zijn voetblessure, de wandeling zeer goed gecoordineerd en georganiseerd heeft met de hulp van onze andere vrijwilligers. En uiteraard, bedankt aan onze vaste GAE fotograaf Daniel en ook aan Gwen, Griet en Tim & Michele voor de mooie foto's !

Goodybags en Maxi Zoo Team

Wandeling Ieper - Walk for Zita (2010)

Geschreven door 3sens. Gepost in Wandelingen

Op 10 April 2010 was het zover...

De Ieperse Tornado's organiseerden een prachtige wandeling ten voordele van ons zorgenkindje Zita.
Het was fantastisch weer en we waren met een grote groep wandelaars om te genieten van mekaars gezelschap en de prachtige omgeving.

De wandeling was pikkobello georganiseerd en heeft dankzij iedereen aanwezig, 900 euro opgebracht ! De cheque werd ons op het einde van de wandeling officieel overhandigd door Marlies & Co van de Ieperse Tornado's. Ongelooflijk hoe zij zich hebben ingezet en de opbrengst overtrof werkelijk al onze verwachtingen ! Het was dan ook moeilijk ter plaatse nog een woordje van dank te spreken, met die grote krop in onze keel :-)

Uiteraard was ook Zita zelf aanwezig en heeft ze weer vele harten sneller doen kloppen met haar lieve blik. Het volledige verhaal van Zita kan u vinden via deze link Zita.

Dankzij onze vaste GAE fotograaf Daniel Dumoulin maar ook nog vele anderen, hebben wij heel veel leuke sfeerbeelden ontvangen.

Uit naam van Zita, dank u aan iedereen die deze dag heeft mogelijk gemaakt, fantastisch ! 

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli