Wandeling Tielrode (2010)

Gepost in Wandelingen

Ondanks de barre weersomstandigheden, was er toch een mooie opkomst voor onze wandeling. Vele trouwe adoptanten, leden en sympathisanten wilden ons een hart onder de riem steken en lieten ons niet in de kou staan. De voorspelde rukwinden bleven gelukkig uit, wel is er veel regen gevallen. Gelukkig konden we ons achteraf verwarmen binnen in de Taverne en in de tent. De lekkere soep meegebracht door Katja en Pascal werd ook door eenieder in de tent gewaardeerd. Daarna een lekker zelf gebakken stukje cake van Cynthia als dessert, was zeker niet te versmaden. Dit was ook ons Podenco meisje Blanche opgevallen, die als een volleerde gouwdief, snel een volledige cakeje naar binnen speelde :-)

Tielrode aan de monding van van de Durme in de Schelde en tevens het groene land van de Hamse schrijver Filip De Pillecijn. Plaats van afspraak : taverne 't Veer, St.Jozefstraat 35, 9140 Tielrode.

De stapschoenen, rubberen laarzen en regenkleding kwamen goed van pas. Door de hevige regenval hebben we enkel de kleine wandeling gedaan. Deze wandeling ging rond de potpolder van Tielrode, een gecontroleerd overstromingsgebied aan de monding van de Durme en de Schelde.

Na een uurtje wandelen en 'genieten' van de mooie natuur, was het op een dag als deze toch welletjes. Enkele slimmerikken hadden droge kleren bij. Anderen hadden op voorhand nog snel een GAE regenjasje aangekocht en waren 'verbaast' dat deze zo goed waterdicht en warm zijn :) Ook onze windekindjes waren gelukkig allen goed voorzien van warme waterdichte jasjes, in alle kleuren en maten waardoor het toch nog een 'kleurige' dag werd. Gil had extra 'adopt me' jasjes bij, waardoor ook onze opvangertjes lekker warm en zichtbaar op zoek naar een eigen baasje, mee konden wandelen.

Al bij al ... een geslaagde dag, dankzij een uitstekend team en de steun van onze adoptanten, leden en sympathisanten. Ingrid & Willy, bedankt voor het organiseren van onze eerste wandeling dit jaar.

Mooie sfeerbeelden dankzij onze GAE topfotograaf Daniel, die in weer en wind paraat stond, om mooie foto's te nemen.

 

Login

Wij danken

  • Sponsor-ThermoHeizung
  • Sponsor-Bananas
  • Sponsor-Europremiums
  • Sponsor-Hilferd

Wij Danken

  • Sponsor-Goormans
  • Sponsor-VanDenBroeck
  • Sponsor-Immobilli