Adoptie aanvraag

Een hond is niet voor even, maar voor het leven!

Vooraleer u het adoptieformulier invult zouden wij u graag willen verzoeken onze adoptieprocedure grondig door te nemen.

Online aanvraagformulier

Mogen wij u vragen onze adoptie aanvraag zo gedetailleerd mogelijk in te vullen ter voorbereiding van een eventueel huisbezoek. Onze adoptie aanvraag is tevens bedoeld om u te laten stilstaan bij een aantal zaken die voor u en uw nieuwe huisgenoot belangrijk kunnen zijn.

Hoe gaan wij om met uw gegevens?

GAE is een VZW zonder binding met enige commerciële organisatie. Wij aanvaarden sponsoring zonder dat wij hiervoor de privacy van onze adoptanten of leden opgeven.

Wanneer u een hond wenst te adopteren aanvaardt u dat GAE de gegevens in de verschillende stappen van de procedure behandelt en in voorkomend geval bewaart zoals omschreven in ons GAE & GDPR-artikel omschreven is.

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Geadopteerd

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.