Projecten

Ondersteunen van asielen in Spanje.

Onze doelstelling is niet enkel adoptiebemiddeling, maar tevens het ondersteunen van de asielen in Spanje waar we mee samenwerken om de situatie ter plaatse te verbeteren! De dagelijkse levensomstandigheden verbeteren van de honden die in de asielen verblijven, waarvan sommige zelfs hun hele leven omdat ze niet plaatsbaar zijn door hun zware verleden. Ondersteuning door middel van hulpgoederen, aankoop van voeding of medicatie ter plaatse alsook financiële ondersteuning voor specifieke projecten ter verbetering van de accomodatie.

Projecten

ARCA Lenteactie

De lenteactie is afgesloten met een eindresultaat van 2285,00 euro. De ingezamelde bedragen werden maandelijks aan het asiel doorgestort.

Wij danken in naam van het asiel iedereen die hierin een bijdrage heeft geleverd!

Lees meer »
Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Beschikbaar

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.