Kalender

Viviane

Wandelingen & activiteiten.

Beste vrienden en sympathisanten.

Hieronder vinden jullie al de planning van de komende wandelingen  en activiteiten.

Activiteiten 2023 (o.v. dat deze plaatsvinden)

  • 17 december 2023 : Kerstmarkt Wuustwezel : Deelname afgelast door nieuw concept organisatie waardoor dit totaal niet meer rendabel is (geen verkoop drank/eten meer mogelijk door niet-horeca – naast inschrijvingsgeld ook 30 % inkomsten afstaan aan organisatie)

Wandelingen 2024

  • Indien er iemand 1 of meerdere suggesties heeft, kunnen deze overgemaakt worden aan bestuur@galgoaid.eu. Het bestuur van GAE helpt dan mee met de organisatie. Wij beschikken ook over een checklist om dit in goede banen te leiden.
  • Wordt aangevuld

Activiteiten 2024 (o.v. dat deze plaatsvinden)

  • 15/8/2024: Rommelmarkt Boortmeerbeek
Kalender

Wandeling Tessenderlo

Zondag 10 september 2023
Op vraag van een aantal wandelaars voor wie deelname in groep niet evident is, zal er naast de wandeling in groep ook mogelijkheid zijn om vrij de bewegwijzerde wandelingen te doen.

Vertrek vrije wandelingen: tussen 11u en 15u
Vertrek groepswandeling (incl. drankenstop): 14u

Lees meer »
Kalender

Wandeling Lier

Zondag 4 juni 2023
Lier heeft veel meer te bieden dan lekkere Lierse vlaaikes (te verkrijgen op de wandeling), prachtige kant van bijzondere makelij en een eigen bier onder de naam caves. Een prachtige wandeling in Lier zal je daarvan overtuigen. We wandelen ook langs de mooie Nete en de groen stadsrand, een streling voor het oog wanneer alles in bloei staat.

Lees meer »
Geadopteerd

Bandolera

Bandolera is een zeer lieve blije Galgo in huis. 5 jaartjes jong, mooi gestroomd, ze werd afgegeven door haar voormalige jager aan het asiel. Bandolera ...
Adopteer
Interesse

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer
Geadopteerd

Polaca

Mogen we jullie Polaca voorstellen?! Zij is een witte Galga met zwarte vlekjes en ongeveer 5 jaar jong. Al van in het begin dat ze ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.