Hoe kan u helpen?

Uw hulp maakt een wereld van verschil!

U kan ons helpen door:

Wilt u opvanggezin worden en zo uw steentje bijdragen?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@galgoaid.eu, wij verwelkomen u graag in ons team.

Er wordt van tevoren besproken of je een voorkeur hebt ivm de op te vangen hond, reu of teef, volwassen hond of pup, galgo of podenco. Het kan zijn dat de hond gebracht wordt of dat je gevraagd wordt om de hond ergens op te halen. Voeding en dierenartskosten worden vanzelfsprekend door GAE vergoed, mits u aangeeft dat u het zelf wil betalen natuurlijk. Als opvanggezin verwachten we wel dat u zelf eigenaar bent van 1 of meerdere honden de nodige ervaring hebt i.v.m. hondengedrag en opvoeding. Bovendien is het belangrijk dat U voldoende geduld en tijd hebt om met de honden door te brengen en de nodige ruimte hebt. Er kan van tevoren geen termijn worden afgesproken dat de hond in opvang blijft, dit hangt nl af van het aanpassingsvermogen van de hond zelf en de adoptieprocedure.

Als u lid wordt, steunt u onze organisatie, om zo veel mogelijk hulp te bieden aan de windhonden. Tevens ontvangt u onze nieuwsbrief en aankondigingen van onze wandelingen.
Het lidmaatschap bedraagt 15 euro en is geldig gedurende 1 jaar. U kan dit aanvragen door een email te sturen.

Na overschrijving van het lidgeld op ons rekeningnummer, krijgt u een lidkaart toegezonden. Indien u gaat verhuizen, vergeet niet uw adreswijziging en nieuw emailadres aan onze verantwoordelijke voor de ledenadministratie door te geven. Tevens ontvangt u onze nieuwsbrief en aankondigingen van onze wandelingen. Bovendien krijgt u korting als u mee gaat wandelen.

Bij overschrijving duidelijk vermelden: Lidgeld + ‘naam & adres’ + ‘eventueel emailadres’

Onze bankgegevens

Bank 731-0019584-62
IBAN BE51 7310 0195 8462
BIC KREDBEBB

Hebt u een hart voor dieren en bent u bereid op uw vlucht vanuit Spanje (Murcia of Allicante) naar België (aankomst luchthavens Zaventem, Deurne, Oostende, Luik en Eindhoven) een hond(en) mee te nemen? Uw terugreis van vakantie combineren met een bijdrage aan onze organisatie, voor u een kleine moeite zonder kosten, voor ons van onschatbare waarde!

Het inchecken voor de vlucht en het vervoer van en naar de luchthaven in Spanje en België wordt volledig door ons geregeld. We vragen enkel van u of we op onze kosten, de hond op uw ticket mogen laten meevliegen omdat de hond altijd een begeleider moet bijhebben. U hoeft enkel bij aankomst, de hond in ontvangst te nemen bij de speciale bagageuitgifte. Zodra u de douane gepasseerd bent, staan onze vrijwilligers u op te wachten en nemen het van u over. Vanzelfsprekend zijn al onze honden wettelijk en wat betreft gezondheid in orde, chip, inentingen en paspoort.

Bent u bereid ons op deze manier te hlepen? Dan kan u contact opnemen.

Onze doelstelling is niet enkel adoptiemiddeling, maar tevens het ondersteunen van de asielen in Spanje waar we mee samenwerken om de situatie ter plaatste te verbeteren.

We stemmen regelmatig af met onze partners in Spanje, wat ze nodig hebben en proberen aan die behoefte te voldoen. In de winter is er meestal veel behoefte aan warme jasjes, fleece dekens (geen zware dekens of donsdekens), oude handdoeken, benches en harde plastieken hondenmanden (geen rotan/rieten).

In de zomer is er vaak een toestroom van nieuwe honden en komt extra voeding en medicatie dan weer van pas. Deze worden ter plaatse aangekocht, omwille van houdbaarheid en kosten transport gebeurd dit daar. Uiteraard kunnen we ook steeds transportkooien en plastieken manden gebruiken alsook hondenkussens of oude ligstoelkussens, halsbanden, tuigjes, leibanden en etensbakken. 

Om benzinekosten voor onze vrijwilligers die al zo veel doen, te besparen, vragen we u indien mogelijk de hulpgoederen te bezorgen bij een inzamelpunt bij u in de buurt. Vraag dit even na bij één van onze vrijwilligers of bestuur. 

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Beschikbaar

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.