Bandolera

Bandolera is een zeer lieve blije Galgo in huis. 5 jaartjes jong, mooi gestroomd, ze werd afgegeven door haar voormalige jager aan het asiel. Bandolera zal waarschijnlijk niet meer voldaan hebben aan de eisenpakket. Gelukkig voor Bandolera, de start naar haar nieuwe leventje !

Bandolera was in het begin zeer wantrouwig naar alles toe, maar heeft zich vrij snel aangepast en zien dat het nu nog enkel is bij bezoek en dan na 5 min gaat Bandolera toch kennismaken en is het wantrouwen snel vergeten. Bandolera heeft geen problemen met andere honden.

Binnen in huis zijn er weinig tot geen problemen voor Bandolera en ligt ze graag in de zetel of mand. Eten laat staan in de keuken is een verleiding en zal Bandolera er wel voor zorgen dat het opgeraakt.

Ze slaapt s’nachts goed door en kan overdag 4u-5u alleen thuis zijn samen met de andere Galgo’s. Loopt rustig in de tuin rond en speelt dan wel eens graag met andere honden, komt regelmatig kijken wat je in de tuin aan het doen bent, want Bandolera wil wel alles gezien hebben.

Gaan wandelen doet Bandolera zeer graag en loopt keurig aan de lijn.
Ook tijdens de wandeling is Bandolera naar andere honden toe vriendelijk, van verkeer, fietsers, paarden, heeft ze geen angst . Vreemde mensen blijven soms nog een dingetje.

Kortom Bandolera is een rustige Galgo , die graag gestreeld en geknuffeld wordt, eigenlijk van niets bang heeft. Enkel met vreemde mensen is Bandolera nog onzeker.

Dus als je graag een rustige iets oudere Galgo zou willen hebben en graag gaat wandelen, zal Bandolera zeker in aanmerking komen.

Bij interesse voor deze lieve schat doe dan zeker en vast een aanvraag voor adoptie.
Lees ook hier onderaan onze adoptievoorwaarden aub.

Polaca

Mogen we jullie Polaca voorstellen?!
Zij is een witte Galga met zwarte vlekjes en ongeveer 5 jaar jong. Al van in het begin dat ze bij ons in opvang is, heeft ze zich goed aangepast. Al is ze nog een beetje wantrouwig, zeker naar mannen toe.