Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje.
Ondertussen zo’n maandje bij mijn nieuwe baasjes, en volledig ingeburgerd.
Al van in het begin dat ze bij ons in het gastgezin is, heeft ze zich goed aangepast. Een hele rustige en lieve hond.
Al is ze nog een beetje wantrouwig, als je haar wilt aaien doet ze nog een stapje achteruit. Maar eens je haar vertrouwen hebt, blijft ze je achternalopen.
Buiten spelen en rondlopen doet ze heel graag, en nadien geniet ze van een welverdiende rust door lekker languit te gaan liggen. Ze speelt zelfs graag alleen met een knuffel.
Zeker als de zon schijnt is ze in haar nopjes.
Wandelen doet ze supergraag, en ze loopt mooi mee aan de leiband. Ze heeft veel oog voor haar omgeving, en daarom is de riem niet altijd gespannen, maar loopt ze eerder iets trager. Als ze andere honden ziet is ze uiteraard nieuwsgierig, maar meer dan hooguit eens blaffen doet ze niet.
Kennismaken met vreemde mensen loopt ook goed, maar steeds voorzichtig.
Ze houd van knuffels en gestreeld worden. Eens je ermee bent begonnen blijft ze steevast staan voor meer.
‘s Nachts ligt ze mooi op haar vaste plaats in een donut te slapen. Eens onder de wol, hoor je haar van een ganse nacht niet.
Ze heeft ondertussen al in de auto meegereden, maar is geen grote fan, al zijn er geen noemenswaardige problemen.
Ze is al verschillende keren met onze eigen hond meerdere uren alleen thuis gebleven. Niets kapotgebeten of overhoop gehaald.
Nieuwsgierig als we aan het eten zijn, maar komt nooit eten stelen. Ze is uiteraard wel geinteresseerd als er onbewaakt een lekker hap op het aanrecht blijft staan.

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. Hij werd afgegeven door zijn voormalige baasje (een jager) aan het asiel  aan het einde van het jachtseizoen. Camaron zal waarschijnlijk niet meer voldaan hebben aan het eisenpakket.