ARCA Lenteactie

De lenteactie is afgesloten met een eindresultaat van 2285,00 euro. De ingezamelde bedragen werden maandelijks aan het asiel doorgestort.

Wij danken in naam van het asiel iedereen die hierin een bijdrage heeft geleverd!

De Arca lenteactie:
Het corona-virus houdt ons nu al enige tijd en in de nabije toekomst “in ons kot” waardoor onze activiteiten zoals gemeld niet kunnen doorgaan. Dit is niet alleen sneu voor ons, maar ook voor de vele honden in het asiel die geen weg kunnen vinden naar een nieuwe gelukkige thuis. De kosten voor de toenemende opvang (komen honden bij, maar er gaan er maar weg) blijven maar oplopen en geen inkomsten bij GAE betekent ook geen mogelijkheid tot schenkigen. Daarom kregen wij volgende suggestie:

Als we nu met zijn allen het bedrag van één of meerdere drankbonnetjes dat we normaal gezien zouden besteden bij een wandeling, zouden storten op de GAE-rekening? We zullen dan met het ingezamelde bedrag de honden in Albacete kunnen helpen. Beschouw het gerust dat je ze trakteert op een virtueel glaasje Sangria of Duvel. Als je er zelf dan thuis eentje op nuttigt gaat dit zeker dubbel zo goed smaken!

In afwachting van, hopelijk, de mogelijkheid om in het najaar terug samen te komen, hopen we dat dit kleine initiatief een succes wordt en we het asiel in deze ook voor hen moeilijke tijden een duwtje in de rug kunnen blijven geven.

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Geadopteerd

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.