Adoptieverhalen

Castella (Castro)

Na wat overleg beslisten we om terug een hond in huis te nemen en onze zoektocht kon beginnen. Daar we kans wilden geven aan een adoptie kwamen we snel uit bij Galgo Aid Europe. Na het lezen van verschillende artikels en grondig opzoekwerk beslisten we om een galgo te adopteren.

Ons oog viel op Castella, gehuisvest bij Gwen Plu, na het invullen van het adoptieformulier kregen we een zeer leuk bezoek thuis en na een weekje kregen we het bericht dat we Castro konden adopteren. Onze aanpassingswerken in de tuin konden beginnen.

Eind januari mochten we Castro gaan ophalen. Met een beetje vrees gingen we de eerste nacht in, maar het wonder gebeurde, Castro viel netjes in slaap en ontwaakte de volgende morgen rond 8 uur, hij was erg opgewekt en vroeg netjes om in de tuin te mogen. Castro begon hierna lekker te eten en begon ons huis te verkennen, we zagen hem elke dag evolueren en vertrouwen opbouwen.

Castro is nu vier maanden bij ons en voelt zich prima, nooit angstig, zeer sociaal met andere honden en mensen, om eerlijk te zijn, het is een prachtige hond die ik iedereen toewens. Hij gaat met ons mee op reis en geniet met volle teugen van alle aandacht welke hij krijgt.

Gwen bedankt voor de goede zorg gegeven aan Castro tijdens de periode bij u thuis, Patricia bedankt dat we je altijd iets konden vragen bij de nazorg.

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Geadopteerd

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.