Adoptieverhalen

Dali

Ons prachtig kerstgeschenk

Ruim een maand geleden kwam onze lieve galgo pup “Dali” in ons leven!  De zoveelste schat van een hond die wij een Gouden Mandje geven.  Hij is een prachtig kereltje van ongeveer 7 maand oud, met een hartje van goud ! In het opvang gezin bij Ingrid Canipel had hij ook al ieders hart gestolen , we waren zelfs een beetje bang dat hij daar bleef wonen … ! Maar neen hoor, ze bracht hem toch bij ons, met een mooie strik errond en een heel mooi kaartje met een tekst waar we verstomd van stonden.  Heel erg bedankt Ingrid & Monique ! 

Intussen zijn we enkele weken verder en 1 ding is duidelijk, als enige man in huis tussen al die madammen, is kleine Dali hier de koning te rijk! 🙂  Hij voelt zich al goed thuis hier en is vooral de dikke vriend en speelkameraad van ons Freya, maar ook met de andere dames geen enkel probleem, zelfs ons bange Fenna slaapt bij hem !  Het is eigenlijk onverstaanbaar dat al die galgo’s mekaar zo direct aanvaarden en samen leven.

Dali is over ’t algemeen een rustig kereltje met natuurlijk de nodige pupie streken. Hij is heel graag in de tuin, achter de vogeltjes zitten, de kippen plagen, en uiteraard zoals het een echte galgo betaamt, heeft hij ook al een kleine renbaan in onze tuin gemaakt!  Hij gaat 2 maal per dag wandelen en loopt dan nog zijn rondjes op de hondenweide.  Daarna een lekker dutje op de sofa, een lekker kommetje eten en meer moet dat niet zijn . Wat een schat is hij toch! Dali en Freya gaan overal mee naartoe.  Hij is flink in de auto en op visite, ja zelfs op restaurant en overal steelt  onze zwarte parel de show.

Dali speelt heel veel met Freya en ook ons meisje is helemaal open gebloeid, echt mooi om te zien hoe die twee met elkaar optrekken! Dali slaapt mee boven achteraan op ons enorm groot bed, maar tegen het bedje van Freya, zodat ze weer bijna bij mekaar liggen!

Het is hier heel fijn met al onze woefen , we hebben ook een nieuw salon met 10 plaatsen dus nu kunnen we allemaal gezellig tesamen in de zetel “super is dat “.  We hebben  in de loop der jaren in totaal 30 galgo’s gered en ik weet ieder galgo is apart en heeft zijn eigen karakter ! Maar “Dali” ik kan nu zeggen jij bent ”uniek”!  We willen je nooit meer kwijt en zijn zo blij dat jij nu een deel van ons gezin zijt!

Rina & Ruud    

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Geadopteerd

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.