Adoptieverhalen

Lola

Verliefd op een plaatje van een pupje van GAE

We waren al langere tijd op zoek naar een 2e hond die past bij onze eerste Spaanse schat. Het liefst nu een pup,leuk om samen met onze 2 kinderen een pup op te voeden na de volwassen honden die de kinderen in hun leven hebben leren kennen. Heel veel honden bekeken en zelfs gedacht aan een teckel pup …maar nee dat was het niet. Als je eenmaal een Spaanse hond in huis hebt kun je en wil je niet anders meer. Er moest een 2e Spaanse schone bijkomen.

Op de site van GAE kwamen we een foto van een schattig pupje tegen, we hebben de foto van pupje Olivia wel 100x bekeken …nooit gedacht dat dit waanzinnig mooie pupje ook echt al een paar weken later hier bij ons zou mogen wonen. Na het contact met Anita van GAE ging het allemaal heel snel … het pupje Olivia zat eerst in Spanje maar bij het 2econtact zat ze al een stuk dichterbij namelijk in Belgie. Hier zat ze samen met haar zusje Olara in een fijn opvanggezin in Wuustwezel, samen met de honden van het opvanggezin, enkele kleintjes en de grote loebas Louis, een Mastin Espanol.

En zo komt het dat dankzij allerlei lieve dierenvrienden in Spanje en België, Olivia, nu Lola bij ons thuis rondhuppelt ! Wat zijn we ontzettend blij met haar, dat gevoel is echt onbetaalbaar! Vanaf het eerste moment dus echt liefde op het eerste gezicht. Niet alleen ik ben helemaal weg van haar maar ook de rest van de leden van het gezin. Via GAE waren we al gewaarschuwd voor het ondeugende gedrag van ons pupje. En jaaaa Lolaatje is af en toe stout, maar ze is ook een heel slim meisje die na de eerste week al wist dat als wij haar naam roepen, ze dan netjes moet komen ! Natuurlijk wel voor een kleine beloning ha ha. Samen met onze andere Spaanse dame racen de beide honden nu door de tuin ! En dat gaat behoorlijk snel …de kleine meid is nog net iets minder snel dan onze oudere hond maar is zo slim dat ze de route afsnijdt en zo de andere hond bij kan benen . De eerste dagen hebben we vooral veel moeten lachen om het vreemde gedrag van onze andere hond. … nooit heeft zij nl omgekeken naar een botje …maar nu zijn de botjes voor haar niet meer aan te slepen ! ’s Morgens is het een feestje om Lola uit haar bench te halen, wat is ze vrolijk ,we worden allemaal gekust en haar mooie dunne staart vliegt er bijna af van blijdschap .

We zijn heel blij dat ons Lola bij ons woont, dankzij de vrijwilligers van Arca de Noe die mama Once en haar 11 pupjes gered hebben. Dankzij de lieve opvangmama Jeanine die Olivia tijdens haar eerste stapjes op Belgische bodem bijgestaan heeft. En uiteraard, de vrijwilligers van Galgo Aid zelf ! Bijzonder dat jullie je belangeloos inzetten voor deze geweldige Spaanse honden !

Lieve groetjes van Lola en Caya en baasjes .

Geadopteerd

Bandolera

Bandolera is een zeer lieve blije Galgo in huis. 5 jaartjes jong, mooi gestroomd, ze werd afgegeven door haar voormalige jager aan het asiel. Bandolera ...
Adopteer
Interesse

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer
Geadopteerd

Polaca

Mogen we jullie Polaca voorstellen?! Zij is een witte Galga met zwarte vlekjes en ongeveer 5 jaar jong. Al van in het begin dat ze ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.