Adoptieverhalen

Massi

Liefste Massi,

In september 2018 kwam je bij ons. Toen ik op invaliditeit terecht kwam en niet meer kon gaan werken, kwam ik in een zware dip terecht. Jij hebt mij gered!

Wandelen zou heel goed voor me zijn maar wat was er nu leuk aan om alleen te wandelen… zo ging ik dus op zoek naar een beste vriend om samen met mij te wandelen en zo kwam ik bij GAE terecht. Ik had nog nooit een hond in mijn leven gehad en dus vol spanning begon ons avontuur. Ik werd natuurlijk op slag verliefd en samen met jou ontdekte ik de rust van de natuur, je vriendschap, je liefde en warmte, je gekke kuren en gekke sprongen!

Je was nogal aan de bange kant en soms nog steeds. De katten speelde wat baas over jou maar ondertussen liggen jullie al eens dicht bij elkaar in de zetel. Je bracht leven in ons gezin en elke dag bloei je nog steeds een beetje meer open. Je bent mijn vreugde, mijn troost en toeverlaat en je wijkt niet graag van mijn zijde, ik ook niet van de jouwe. Jou in ons leven hebben was een van de beste beslissingen die ik ooit nam in mijn leven. 

“Alles heeft een reden” zei een ex-collega mij… en volgens mij ben jij die reden mijn liefste Massi (Maximo) Je bent ieders beste vriend, speelt met groot en klein, je bent de grote liefde van je neefje en nichtje-hond. Kortom je bent mijn super held! Zo veel doorstaan en nog zo een gouden hart hebben! Ik zou je voor geen geld ter wereld nog willen missen!

Bedankt aan alle GAE leden en vooral Luc!

Debby

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Geadopteerd

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.