Adoptieverhalen

Paquera

Opvangmama Ingrid vertelt...

Ook ***Paquera*** verovert dat speciale hartje in Nederland….

Een stille, mooie galga komt hier in opvang. Gelukkig is er nog veel plaats in de zetel en een mandje vrij, want wat ben jij moe….slapen, rusten dat is wat je wil doen. Neen mishandeld ben je niet, maar je hebt het duidelijk zwaar gehad. Lieve meid je krijgt alle tijd om tot leven te komen. En ja hoor, stilaan zien we een andere Paquera, ze geniet van wandelen, knuffelen , van alle kleine dingen, kortom gewoon van er mogen bij te zijn! Op wandeling, crossen, spelen en in het water plonsen… thuis de rustige genieter , 4 poten in de lucht, zacht heerlijk knorrend van geluk met een glimlach op je snoet. Hier word je helemaal warm van.

Ook voor haar zoeken we het bewuste gouden mandje. Een mandje vol liefde, maar vooral van begrip, waardering en respect voor haar geweldig karakter en haar “zijn”. Het juiste mandje dus, bij de juiste baasjes…zo belangrijk voor elk Happy End! Spring-in-‘t-veld BARTJE veroverde vorig jaar (bijna) alle harten in Nederland, maar vooral dat van één geweldig lieve dame…Anneke. Het was a match made in heaven. Spoedig kreeg Bartje er een geweldig lief windekind-zusje NINA bij. Je zou denken einde van het sprookje…en ze leefden nog lang en gelukkig! Maar Anneke werd verliefd…tot over haar oren…op onze Paquera. En ja bij de kennismaking was het feest, Paquera , zot Bartje en de rustige Nina vonden mekaar direct, er werd geravot en JAJA-GEKWISPELD! Het was een ontroerend tafereeltje met een overgelukkig Anneke. Als opvangmama kan je je niets mooier wensen. Geen moeite is je teveel…en als je dit mag meemaken weet je zeker dat het het allemaal waard is!

Lieve Paquera, ik weet het zeker, jij hebt je gouden mandje. Het gaat je goed en blijf vooral je zalige, zoete rustige zelf!
Je opvangmama Ingrid.

Adoptiemama Anneke vertelt...

Het begon allemaal met de wandeling in Castelre, waar ik mij voor had opgegeven , omdat ik al 2 honden heb geadopteerd van deze stichting.

Ons Bartje mijn soule mate en Nina mijn prachtige zwarte parel, twee kanjers. Ook vond ik het leuk om een aantal mensen weer te zien en het was een geslaagde dag. Ja en daar gebeurde het mijn eerste ontmoeting met Pequera ik werd opslag verliefd,en verdronk bijna in die prachtige ogen van haar.
Maar aan deze dag kwam een einde ik moest terug naar huis.

Vanaf die dag is Pequera geen moment uit mijn gedachten geweest, en heb er goed over nagedacht en had besloten om op haar te reageren, maar helaas er was reeds belangstelling voor haar,dat betekende dus een gebroken hart. Maar het geluk was met mij en ik maakte toch nog een kans,joepieeeeee ik mocht haar gaan ontmoeten om te kijken of er een klik was met mijn 2 woefkes. Dus een afspraak gemaakt met de opvang mama Ingrid Canipel,we zouden elkaar ontmoeten in een prachtig wandel gebied In Chaam. Haar man Jan en een goede vriendin Monique waren ook aanwezig en uiteraard hun prachtige roedel.We hebben een schitterende dag gehad en fijn gewandeld. Ook de doggy’s hebben genoten, rennen en lekker zwemmen en lekker rollen in alles wat maar stinkt die hebben gedacht we zullen op de terugweg eens voor een heerlijk geurtje zorgen in de auto,hmmmm.  De hondjes konden het goed vinden met elkaar dus Pequera mocht mee naar Nederland.FF nog wat formulieren invullen onder het genot van een drankje. Het afscheid was weer moeilijk,tranen in de ogen,maar wel een goed gevoel,de terugweg verliep perfect. Onze Pequera is nu een aantal dagen bij ons en het is net of ze er altijd al is geweest.

In deze korte tijd dat ze nu bij ons is heeft ze al net als ons Bartje en Ninaatje heel veel harten weten te veroveren in Nederland ,als ik met mijn roedeltje aan de wandel ben krijg ik heel veel oohh’s en aahh’s,dus ik loop daar trots te zijn met mijn knap stel aan de leiband.
Onze Nina vindt Paquera helemaal geweldig,ontroerend om te zien.

Ja en ons Bartje heeft wel ontzag voor zijn grote zus , en wringt zich in alle bochten om haar aandacht te krijgen, en dat lukt hem aardig,op de speelweide wordt er dan ook heel wat af geraced, prachtig om te zien,word je helemaal vrolijk van. Na afloop lekker op de bank met z’n drieën,ik zeg in 1woord AMAZING. Pequera is al niet meer weg te denken, wat een pracht meid.

Als laatste wil ik ook nog even zeggen opvang mama Ingrid Canipel , Bedankt en een dikke pluim zoals jij de hondjes afleverd “TOP”
Groetjes van Anneke en haar roedeltje

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Beschikbaar

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.