Rommelmarkt

Donderdag 15/8/2024

Galgo Aid Europe zal terug aanwezig zijn met een stand op de jaarlijkse rommelmarkt in Boortmeerbeek. 

Naar jaarlijkse gewoonte zullen we terug een standplaats innemen, zeer waarschijnlijk op onze “vaste” plaats recht tegenover de kerk van Boortmeerbeek.

Op deze stand verkopen wij aan GAE geschonken 2° hands artikelen, alsook promotiemateriaal van GAE.

Heb je nog zaken die we dan kunnen verkopen ten voordele van GAE, je kan ze na afspraak binnenbrengen op 10 of 11 augustus bij onze voorzitter.
Het is evident dat de gebrachte goederen zich nog in een verkoopbare staat moeten bevinden. Dit zowel op het vlak van zuiverheid als, voor technische/elektrische toestellen, in werkende toestand. GAE houdt zich het recht voor om onverkoopbare zaken te weigeren.

Zaken die niet op de rommelmarkt verkocht geraken worden in de volgende dagen overgedragen aan de Kringloopwinkel Haacht.

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Geadopteerd

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.