Wandeling Boortmeerbeek

Zaterdag 8 juni 2024

Zaterdag 8 juni 2024, dag voor de verkiezingen, gaan we ontspannen in  Boortmeerbeek. 

De eerste wandeling van dit jaar gaat door in de centraal gelegen provincie Vlaams Brabant. We hebben nu terug geopteerd voor Boortmeerbeek dat zeer goed bereikbaar is via de E19 Antwerpen-Brussel of via de N26 Mechelen-Leuven. De chalet van de lokale voetbalclub heeft een vrij ruime parking, en zo nodig kan de nabijgelegen parking van de Rijmenamseweg gebruikt worden.

Deze keer zoeken we weer een andere zijde op van de gemeente . We vertrekken van uit de chalet van de lokale voetbalclub en wandelen direct door het Boortmeerbeeks broek en doen zo ook de gemeenten Haacht en Rijmenam aan.
De kleine wandeling is volledig autovrij (uitg. plaatselijk verkeer), de grote voor 95 %.

Samenkomst vanaf 13u
Vertrek groepswandeling (incl. drankenstop): 14u

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Beschikbaar

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.