Wandeling Tessenderlo

Zondag 10 september 2023

Zondag 10 september… Galgo Aid Europe… Was On the Move… in Tessenderlo voor onze 3e wandeling van 2023.

Wegens het abnormaal warme weer waren er toch minder wandelaars dan gewoonlijk (transport van honden in een warme wagen). Een deel aanwezigen maakten gebruik van de vrije wandeling om voor de middag al te wandelen en daarna bij het vertrek de koelte van de schaduw op de grasvelden op te zoeken. Een 20-tal deelnemers namen dan deel aan de groepswandelng, die, gelet op de beschutting van het bos, toch doenbaar bleek te zijn. De verfrissende drankstop bood nog een extra verpoosmoment.

Onze dank natuurlijk aan de vrijwilligers die de inkom, wehshop en frietkraam bemanden, alsook aan de sponsor van de frieten en frietkraam.

Bestellen via storting op de GAE-rekening BE51 7310 0195 8462
met vermelding: NAAM – gewenste item’s + aantal

Bestellen kan tot en met 1 september 2023

Geadopteerd

Moro

Hallo, Ik ben Moro, Een mooie Galgo reu van 5 jaar oud.
Adopteer
Geadopteerd

Magia

Hallo, ik ben Magia, iets meer dan 4 jaar oud en ben afgegeven door mijn eigenaar na de jacht in Zuid Spanje. Ondertussen zo’n maandje ...
Adopteer
Geadopteerd

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.