Adoptieverhalen

Zaza

Jara, nu zaza

Als opvanggezin bij GAE hebben wij reeds verschillende hondjes in ons gezin verwelkomd.

Allemaal zijn ze speciaal en allemaal hebben ze een plekje in ons hart veroverd. Onder hen waren er ook een paar podencootjes en stilaan werden we verliefd op die gekke hondjes met hun fantastisch karakter.

Een beetje onverwacht kwam de kleine Jara op 1 juni ‘23 ons leven binnen getuimeld. In het begin heel bang en onzeker maar met een sprankelende onschuld die iedereen deed smelten, ook ons !  Dag per dag bloeide ons meisje meer open en werd meer en meer een speelse, lieve en ondeugende Podenco.

Rosso, de timide bruine man voelde zijn podencobloed sneller stromen en wou niets liever dan dat kleine meisje beschermen. Ook zij zocht steun bij hem als ze zich onzeker voelde.

Mori, de strenge tante die elke opvanger in de pas houdt viel ook uit haar rol en begon mee te ravotten in de tuin. toen wisten we dat het goed zat en dat die kleine verleidster niet op de website zou komen. Zij wordt de lieve opvangzus die nog vele soortgenootjes zal verwerlkomen. wij zijn zeker dat ze dat fantastisch gaat doen.

Patricia & Herwig

Geadopteerd

Bandolera

Bandolera is een zeer lieve blije Galgo in huis. 5 jaartjes jong, mooi gestroomd, ze werd afgegeven door haar voormalige jager aan het asiel. Bandolera ...
Adopteer
Interesse

Camaron

Camaron op zoek naar zijn ‘forever home’. Camaron  is een knappe grote  brindle Galgo van 2,5 jaar jong en is een zeer vriendelijke, opgewekte hond. ...
Adopteer
Geadopteerd

Polaca

Mogen we jullie Polaca voorstellen?! Zij is een witte Galga met zwarte vlekjes en ongeveer 5 jaar jong. Al van in het begin dat ze ...
Adopteer

Hoe kan u helpen?

Wil je graag een hond helpen maar heb je geen plaats om hem/haar een gouden mandje te geven? Maar je ziet het wel zitten je steentje bij te dragen om een hond in nood te helpen en deze een nieuwe start te kunnen geven? Dan kan je ook een donatie doen. Dit kan via onderstaande link.